Etusivu PalvelutAsukkailta pyydetään ehdotuksia skeittiparkin sijainniksi
Ajankohtaista
12.9.2018 13:00

Asukkailta pyydetään ehdotuksia skeittiparkin sijainniksi

Lappeenrannan kaupunki suunnittelee parhaillaan skeittiparkkia Lappeenrannan keskustan alueelle. Skeittiparkin sijainnista ja sen soveltuvuudesta muille harrastuksille järjestetään asukastilaisuus Lappeenrannan kaupungintalolla kokoushuone Venlassa 17.9. klo 16.30–18.30. Tilaisuus järjestetään ”avoimet ovet” – periaatteella, eli asukkaat voivat saapua itselleen sopivana aikana.

Tilaisuudessa kartoitetaan skeittiparkille soveltuvaa sijoituspaikkaa ja pohditaan sen roolia toiminnallisena kokonaisuutena osana urbaania ympäristöä. Kaupunkilaisilla on siten tilaisuudessa erinomainen mahdollisuus vinkata tiedossaan olevasta paikasta kaupunkisuunnittelun edustajille. Lisäksi kaupunkilaisilta toivotaan tilaisuudessa erilaisia ideoita ja näkemyksiä siitä, mitä toiminnallinen kokonaisuus voisi merkitä ja miten skeittiparkki voisi palvella esimerkiksi scoottaajia tai bmx-pyöräilijöitä? Samalla voi pohtia sitä, voisiko alueella kuntoilla keskustaympäristöön sijoitetuissa laitteissa tai miten se voisi muodostaa yhteisöllisen paikan, jossa voisi seurata muiden suorituksia yhdessä ystävien kanssa aikaa viettäen. Tilaisuudessa syntyneitä ajatuksia ja ideoita hyödynnetään suunnittelussa.

Paikalla on mahdollisuus tavata skeittaajia, jotka kertovat omasta harrastuksestaan ja heidän skeittiparkkiin liittyvistä toiveistaan.

Kaikki skeittiparkista ja keskustan kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan keskustelemaan, kuuntelemaan, ideoimaan ja kertomaan mielipiteitään skeittiparkin sijainti- ja toimintavaihtoehdoista.

Lisätietoja

Kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä
puh. 040 653 0745
maarit.pimia@lappeenranta.fi

skeittparkkikuvituskuva.jpg