Etusivu Osallistu ja vaikutaLänsialueen palveluverkkoAsukastilaisuus ti 18.10. aiheesta länsialueen koulut - Yksi vai kaksi yhtenäiskoulua?
Valitse taso
Ajankohtaista
13.10.2016 10.02

Asukastilaisuus ti 18.10. aiheesta länsialueen koulut - Yksi vai kaksi yhtenäiskoulua?

Lappeenrannan länsialueen palveluverkon toteuttamista jatkovalmistelleen johtoryhmän raporttia esitellään asukastilaisuudessa tiistaina 18.10.2016 klo 18 alkaen Sammonlahden koulun auditoriossa, Saunakivenkatu 12, 53850 Lappeenranta.

Paikalla ovat kaupungin virkamiehistä työryhmän puheenjohtaja, kaupungininsinööri Pasi Leimi, kasvatus- ja opetustoimenjohtaja Tuija Willberg, perusopetusjohtaja Mari Routti, tilakeskuksen johtaja Katri Tolvanen sekä työryhmän sihteeri, asemakaava-arkkitehti Matti Veijovuori. Mukana on myös Länsialueen palveluverkkouudistusta suunnittelevia virkamiehiä.

Sammonlahti liikekeskus ja koulu2.png
Johtoryhmän vertailtavana oli kaksi vaihtoehtoa:

vaihtoehdon 1 A mukaan länsialueen 7.–9.-luokkalaisten opetus järjestettäisiin ainoastaan Sammonlahden yhtenäiskoulussa ja vaihtoehdon 1B mukaan opetus järjestettäisiin sekä Sammonlahden että Lappeen yhtenäiskoulussa.

Johtoryhmän raportti esiteltiin maanantaina 10.10.2016 kaupunginhallitukselle, joka pyytää lausunnot lautakunnilta ja varaa kuntalaisille tilaisuuden tulla kuulluksi.

Asukkaat ja muut osalliset voivat antaa palautetta näihin kahteen vaihtoehtoon kaupungin avaamalla OtaKantaa.fi – sivustolla. Palautetta voi antaa myös toimittamalla näkemykset kirjallisesti kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkkiin tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@lappeenranta.fi.

Kuntalaisten tulee antaa palautteet viimeistään pe 4.11.2016.

Tarkoituksena on, että länsialueen yhtenäiskouluista päätetään marraskuun kaupunginvaltuustossa.  

Lisätietoja:
Pasi Leimi, kaupungininsinööri, työryhmän puheenjohtaja, Lappeenrannan kaupunki
040 740 1643 / pasi.leimi@lappeenranta.fi

Matti Veijovuori, asemakaava-arkkitehti, työryhmän sihteeri, Lappeenrannan kaupunki
040 660 5662 / matti.veijovuori@lappeenranta.fi

Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki
040 5494 740 / pia.haakana@lappeenranta.fi

Liitteet