Etusivu Asukastilaisuus 19.5.2022 Sammontalo -hankkeesta Sammonlahden koululla - voi osallistua myös Teams -linkin kautta
Ajankohtaista

Asukastilaisuus 19.5.2022 Sammontalo -hankkeesta Sammonlahden koululla - voi osallistua myös Teams -linkin kautta

(17.5.2022)
Lappeenrannan kaupunki järjestää asukastilaisuuden Sammontalon -hankkeesta Sammonlahden koulun auditoriossa torstaina 19.5.2022 klo 18 alkaen. Osoite Saunakivenkatu 12, 53850 Lappeenranta.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan!

valkoinenpiha.JPG

 

Tilaisuudessa kuullaan Sammontalo -hankkeesta, sen aikatauluista, Sammonlahden koulun väistötila-asiasta sekä liikenne- ja katusuunnittelusta liittyen hankkeeseen.

Tilaisuudessa mukana ovat kertomassa ja keskustelemassa Lappeenrannan Toimitilat Oy:n sekä Lappeenrannan kaupungin henkilökuntaa.

TERVETULOA avoimeen asukastilaisuuteen!

 

Lappeenrannan kaupungin tiedote 25.4.2022

Tiedote netissä

Lappeenrannan Sammontalo-hankkeessa on ollut käynnissä marraskuussa 2021 alkanut kehitysvaihe hankkeen projektinjohtourakoitsijaksi valitun SRV Rakennus Oy:n kanssa.

Hankkeen kehitysvaiheen aikana on rakentamisen yleisessä kustannustasossa tapahtunut merkittäviä muutoksia, joista suurimpana Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan vaikutukset rakennusmateriaalien hintoihin sekä niiden saatavuuteen.

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n toimitilajohtaja Katri Tolvasen mukaan Sammontalon nykyisten suunnitelmien perusteella arvioitu toteutushinta on muodostumassa niin korkeaksi, että rakentamista ei voida käynnistää suunnitellussa aikataulussa kesällä 2022, kuten aiemmin on kaavailtu.

− Kehitysvaiheen työtä jatketaan edelleen ja suunnitelmia kehitetään siten, että rakennushanke saadaan asettumaan hyväksyttävään kustannustasoon. Tämä tulee siirtämään rakentamisen aloitusajankohtaa ja aikataulusta tiedotetaan, kun se tarkentuu. Rakentamispäätös tehtäneen alkusyksystä.

Sammonlahden koulu jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissaan kevääseen 2023.

− Sammonlahden vanhan päiväkodin ja liikuntahallin purkutöitä ei myöskään aloiteta vielä kesällä 2022.

− Koulun rakentamisenaikaisten väistötilojen toteutustavasta ja aikataulusta tiedotetaan, kun rakennushankkeen aikataulun sekä väistötilojen selvitystyö on edennyt pidemmälle, Tolvanen jatkaa.

Asukastilaisuuteen voi osallistua myös Teams -linkin kautta

- Sammonlahden koulun auditoriossa pidettävään asukastilaisuuteen voi osallistua myös Teams -linkin kautta, toteaa Pia Pulliainen, Lappeenrannan kaupungin osallisuuskoordinaattori. - Toki kannustamme tulemaan paikan päälle kuulemaan, keskustelemaan ja osallistumaan, sillä Sammonlahden auditorion nettiyhteydet ovat hieman haasteelliset ja hyvää nettiyhteyttä emme uskalla taata, jatkaa Pulliainen kannustaen asukkaita tulemaan paikan päälle.

LINKKI: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisätietoja

Asukastilaisuudesta; Pia Pulliainen, osallisuuskoordinaattori, Lappeenrannan kaupunki, puh. 040 5494 740, pia.pulliainen(at)lappeenranta.fi

Sammontalo -hankkeesta: Lappeenrannan Toimitilat Oy, toimitilajohtaja Katri Tolvanen, puh. 040 5743 630, katri.tolvanen(at)lappeenranta.fi

Lappeenrannan Toimitilat Oy, rakennuttajapäällikkö Pekka Talonpoika, puh 0400 668 760, pekka.talonpoika(at)lappeenranta.fi