Etusivu PalvelutAri Torniainen kiitti valtuustoa, kaupungin toimialoja ja henkilöstöä eteenpäin kantaneesta yhteistyöstä
Ajankohtaista
3.6.2019 18:00

Ari Torniainen kiitti valtuustoa, kaupungin toimialoja ja henkilöstöä eteenpäin kantaneesta yhteistyöstä

Ari Torniainen valtuusto 03062019 netkoko.jpgLappeenrannan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ari Torniainen kiitti 3.6.2019 tilinpäätösvaltuuston loppupuheenvuorossaan niin valtuustoryhmiä kuin kaupungin toimialoja ja henkilöstöäkin eteenpäin kantaneesta yhteistyöstä.

− Lappeenrannan kaupungissa on pitkä historia siitä, että asioita pystytään viemään jouhevasti eteenpäin. Myös valtuustoryhmien puheenvuoroissa yhteishenki nousi selkeästi esille. Samoin toimialoilla ja henkilöstön keskuudessa on vallinnut hyvä yhteishenki ja asetettuihin tavoitteisiin on sitouduttu. Toivon, että työtä jatketaan samalla tavalla, hyvässä yhteistyössä eteenpäin, Torniainen totesi.

− Uskon, että Lappeenrannalla on edessään hyvä tulevaisuus. Lappeenranta on maakuntakeskus, jossa on teollisuutta ja yliopisto, mutta tarvitsemme myös eteenpäin pyrkiviä yrityksiä, jotka sitoutuvat tuleviin haasteisiin.

Lisäksi Torniainen käänsi katseita  valtiovallan suuntaan.
− Hallitusohjelmassa on Etelä-Karjalaan luvassa hyviä asioita, jotka kuitenkin asettavat myös kaupungille haasteita.

Valtuusto valitsi kuluvan valtuustokauden kolmanneksi toimivuodekseen puheenjohtajiston. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Ari Torniainen, 1. varapuheenjohtajaksi Joonas Grönlund ja 2. varapuheenjohtajaksi Jani Mäkelä.

Kaupunginvaltuusto jäi kesätauolle ja kokoontuu seuraavan kerran 26.8.2019.