Etusivu PalvelutÄänestä lastenkirjaa, josta haluaisit uusintapainoksen
Ajankohtaista
4.9.2018 11:21

Äänestä lastenkirjaa, josta haluaisit uusintapainoksen

LUKIJOIDEN RAKASTAMIA TAMMEN LASTENKIRJOJA PIAN SAATAVILLA SUOMEN KIRJASTOISSA


Helsingin kaupunginkirjasto ja Kustannusosakeyhtiö Tammi aloittavat ainutlaatuisen yhteistyöhankkeen, jonka myötä loppuunmyytyjä klassikkoteoksia tuodaan kirjastoihin lainattavaksi. Kirjastojen asiakkaat voivat osallistua äänestykseen, jonka kymmenestä suosituimmasta teoksesta Tammi ottaa uusintapainokset.


Vanhemmat haluavat usein lukea lastensa kanssa samoja kirjoja mitä ovat lukeneet itse lapsina. Kirjastoissa nämä vanhemmat kirjat alkavat olla nykyään loppuun luettuja ja korvaavia kappaleita ei aina saada. Tammen ja kirjastojen yhteistyöhankkeessa klassikoista saadaan uusintapainoksia kirjastoihin kaikkien ulottuville ja lainattaviksi. Samalla kampanja kannustaa perheitä lukemaan yhdessä ja jakamaan lukemisen ilon yli sukupolvien.


Jokainen voi vaikuttaa osallistumalla nettiäänestykseen, joka on avoinna 3.-30.9.2018. Mukana äänestyksessä on suomenkielistä vanhempaa kirjallisuutta mm. Mikko Mallikkaita,
Viisikoita, Neiti Etsiviä ja Teemu- ja Sanna -sarjaa. Äänestykseen pääsee suoraan linkistä https://kyselyt.kirjastot.fi/index.php/424855?lang=fi.
Äänestyksen 10 suosituimmasta kirjasta otetaan uusintapainos, joita kirjastot voivat tilata.

Äänestä ja vaikuta :)

lastenkirjatTammi.jpg