Suosikit

Harrastehaavi

Lappeenrannan nuorisotoimen Harrastehaavi -hankkeen kerhot 2022-2023

Tältä sivulta löydät Lappeenrannan nuorisotoimen Harrastehaavi -hankkeen kerhot ilmoittautumislinkkeineen. Lisätietoja kerhoista saat Lappeenrannan nuorisotoimen Tuija Pasaselta.

Liikuntakerho

Kerho on tarkoitettu 3. - 6.-luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 15 osallistujaa.

Lasten monilajinen liikuntakerho tarjoaa ei-kilpailullista matalan kynnyksen harrastustoimintaa alakouluikäisille lapsille. Kerhossa pelataan, leikitään ja liikutaan sisällä ja ulkona! Toiveita saa esittää. 

Aika ja paikka

Maanantaisin klo 16:00 - 17:00. Alkaa 7.11.2022. Päättyy vuoden 2023 keväällä.

Voisalmen koulun liikuntasali. Sisäänkäynti liikuntasaliin Taipalsaarentien puoleisesta ovesta.

Ilmoittautuminen Liikuntakerhoon

Ilmoittaudu tästä

 

Kokkikerho

Kerho on tarkoitettu 5. - 6.-luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 10 osallistujaa.

Kokkikerhossa opetellaan valmistamaan terveellistä kotiruokaa ja välipaloja ja mietitään keinoja ruokahävikin vähentämiseksi. Kokkikerhoon sisältyy ruoan tekemisen ohella välineiden oikeanlaisen ja turvallisen käsittelyn ohjausta. Kerhokertojen sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Jokaisen kerhokerran päätteeksi nautitaan itse tehdyistä herkuista.

Aika ja paikka

Tiistaisin klo 17:00 - 19:30. Alkaa 18.10. Päättyy vuoden 2023 keväällä.

Joutsenon koulu. Saapuminen O-ovesta.

Ilmoittautuminen Kokkikerhoon

Ilmoittautuminen Kokkikerhoon on päättynyt.

 

Kierrätyskeksijät

Kerho on tarkoitettu 9 - 12 -vuotiaille. Kerhoon mahtuu 12 osallistujaa.

Kerhossa tehdään kierrätysmateriaaleista uusia koriste- ja käyttöesineitä sekä käyttötekstiilejä. Kierrätys- ja luonnonmateriaalien hyödyntäminen säästää luontoa ja rahakukkaroa. Tehdään vanhasta uutta ottamalla huomioon ympäristö ja kestävä kehitys.

Aika ja paikka

Keskiviikkoisin klo 15:30 - 17:00. Alkaa 31.8.2022. Päättyy vuoden 2023 keväällä.

Monarin nuorisotila, Innoverstas. Anni Swanin katu 7.

Ilmoittautuminen Kierrätyskeksijät -kerhoon

Ilmoittautuminen Kierrätyskeksijät -kerhoon on päättynyt.

 

Kädentaitokerho

Kerho on tarkoitettu 9 - 12 -vuotiaille. Kerhoon mahtuu 12 osallistujaa.

Kädentaito- ja askartelukerhossa luovuus pääsee valloilleen! Kerhossa taiteillaan, tehdään käsitöitä ja tutustutaan erilaisiin kädentaitomenetelmiin. Materiaaleja käytetään monipuolisesti ja töissä hyödynnetään niin uutta kuin vanhaakin. Ohjaaja ottaa huomioon osallistujien toiveet mahdollisuuksien mukaan. Kerhotoiminta painottuu ryhmämuotoiseen toimintaan. Kerhoon osallistuminen ei vaadi aiempaa erityisosaamista tai harrastuneisuutta

Aika ja paikka

Keskiviikkoisin klo 18:00 - 19:30. Alkaa 31.8.2022. Päättyy vuoden 2023 keväällä.

Lappeen koulu. Järviniitunkatu 2.

Ilmoittautuminen Kädentaitokerhoon

Ilmoittautuminen Kädentaitokerhoon on päättynyt.

 

Luonto- ja seikkailukerhot

Luonto- ja seikkailukerhoja on kaksi. Toinen on Lauritsalan alueella ja toinen Joutsenon alueella. Ilmoittauduthan oikeasta linkistä toivotun alueen kerhoon.

Kerhot ovat 9 - 12 -vuotiaille. Molempiin kerhoihin mahtuu 12 osallistujaa.

Kerhossa on aiheina liikunta, luonto ja eläimet - kerholaisten mielenkiinnon ja toiveiden mukaan. Luonto- ja seikkailukerhossa ulkoillaan ja tutkitaan lähiluontoa, leikitään, askarrellaan ja kuullaan luontotarinoita sekä opitaan retkeilytaitoja. Kerhossa voidaan tehdä retkiä myös lähiseudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Aika ja paikka

Lauritsalan alueen kerho kokoontuu tiistaisin klo 16:00 - 17:30. Ensimmäinen tapaaminen 30.8.2022 klo 16:00 Lauritsalan uimahallin parkkipaikalla.

Joutsenon alueen kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 16:00 - 17:30. Ensimmäinen tapaaminen 31.8.2022 klo 16:00 Joutsenon raviradan päädyn parkkipaikalla (Ravitie 7).

Lauritsalan alueen kerho toimii Lauritsalan alueella. Ensimmäinen tapaaminen alkaa Lauritsalan uimahallin parkkipaikalta.

Joutsenon alueen kerho toimii Joutsenon alueella. Ensimmäinen tapaaminen alkaa Joutsenon raviradan päädyn parkkipaikalta, Ravitie 7.

Ilmoittautuminen Luonto- ja seikkailukerhoihin

Ilmoittautuminen Luonto- ja seikkailukerhoihin on päättynyt.