Suosikit

Oppimateriaalit

Näyttelykohtaiset oppimateriaalit

 

Vaihtuvien näyttelyiden mukaan muuttuvat oppimateriaalit on tarkoitettu koululais- ja opiskelijaryhmille. Oppimateriaalit voivat olla koulussa tai museoiden näyttelyissä paikan päällä toteutettavia tehtäviä. Yksittäisille museokävijöille suunnatut tehtävät löydät täältä.

Materiaalit saa käyttöön olemalla yhteydessä yleisötyön ja viestinnän amanuenssiimme: sonja.kinnunen@lappeenranta.fi

 

Etelä-Karjalan museo

Tulossa: Ysäri-näyttelyyn (esillä 25.11.2023 – 25.2.2024) liittyvät oppimateriaalit.

 

Lappeenrannan taidemuseo

Metsä Kaakko22/23 -näyttelyyn (esillä 30.9.2023 – 14.1.2024) liittyvät oppimateriaalit.

 

Kulttuuriympäristöt

 

Kulttuurimaisemissa - Materiaalipaketti kulttuuriympäristöjen tarkasteluun

Kulttuurimaisemissa -materiaalipaketti sisältää taustatietoa kulttuuriympäristöstä ja kulttuuriympäristökasvatuksesta, sekä viisi teemakokonaisuutta, jotka tarjoavat harjoitteita kulttuuriympäristön tarkasteluun kulttuuriympäristökohteessa ja kohdekäynnin jälkeen. Harjoitteet voidaan toteuttaa ohjatusti omassa lähiympäristössä materiaalissa annetun tai linkitetyn aineiston pohjalta tai niitä voidaan käyttää omatoimisesti lähikulttuuriympäristöön tutustumisen apuvälineenä. 
Materiaali on ladattavissa Mappa.fi -palvelusta.

 

Voit myös tutustua vapaasti verkkomateriaaleihimme. Finna, eli Lappeenrannan museoiden kokoelma-aineistot, sekä mobiilikierroksemme ovat vapaasti hyödynnettävissä opetustarkoitukseen.

 

Kysy lisätietoja oppimateriaaleistamme yleisötyön ja viestinnän amanuenssiltamme: sonja.kinnunen@lappeenranta.fi / p. 040 5637618