Suosikit

Yleisöpalvelut

Lappeenrannan museoissa vierailee vuosittain tuhansia kävijöitä – tervetuloa tutustumaan! Täältä löydät tietoa yleisöpalveluistamme kouluille ja päiväkodeille, ryhmille sekä kaikille museoidemme asiakkaille.

Tulisitko ilmaiseksi museoon Museoperjantaina?

Museoperjantai on ilmaisen sisäänpääsyn päivä kunkin kuun ensimmäisenä perjantaina Etelä-Karjalan museossa, Lappeenrannan taidemuseossa ja Ratsuväkimuseossa. Museoperjantai-päiviä pidetään talvikaudella, syyskuusta toukokuuhun.

Lähtisitkö tiedon ja taiteen äärelle Museoklubille?

Museoklubi on museon ja museoyleisön kohtaamispaikka tiedon ja taiteen äärellä. Museoklubimme liittyvät erilaisiin ajankohtaisiin aiheisiin aina näyttelyihimme, museoihimme ja museokokoelmiimme kytkeytyen. Museoklubeillemme on vapaa pääsy, ja järjestämme niitä pääasiassa ilta-aikaan talvikaudella. Katso Museoklubien ajankohdat Tapahtumat museoissa -sivulta.

Tunnetko Vertaisihmettelyn?

Ilmaisen sisäänpääsyn Museoperjantai-päivinä näyttelyissämme on usein paikalla myös vapaaehtoistemme joukkoon kuuluvia Lappeenrannan museoiden omia Vertaisihmettelijöitä. Vertaisihmettelijän kanssa voit matalalla kynnyksellä unohtua juttusille näyttelyvierailullasi. 

Mistä löydät Tapahtumamme? 

Tiedot kaikista ajankohtaisista tapahtumistamme löydät sivuiltamme kohdasta Tapahtumat museoissa