Suosikit

Iltapäivätoiminta

Lähtökohtana iltapäivätoiminnan järjestämisessä on turvallisen kasvuympäristön tarjoaminen lapselle koulupäivän jälkeen. 

Toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon myös lapsen yksilölliset tarpeet ja lapsen kasvuun liittyvät näkökohdat tarjoamalla monipuolista toimintaa sekä antamalla mahdollisuus niin läksyjen tekemiseen kuin lepoon ja rauhoittumiseenkin. 

Myllymäen koulun iltapäivätoiminnan lapsiryhmiin osallistuu oppilaita vuosiluokilta 1-7, kaikilta tuen tasoilta. 

Myllymäen iltapäivätoiminta on jakautunut kahteen ryhmään. Ryhmäjaolla pyritään luomaan rauhalliset toimintaympäristöt kummallekin ryhmälle sekä helpottamaan siirtymätilanteita. 

Iltapäivätoimintaan hakeminen ja muutokset

Iltapäivätoiminnan paikkaa haetaan lukuvuosittain. 

Koululaisten iltapäivätoimintaan haetaan Wilman kautta. Myös palvelutarpeen muutokset, maksun puolitus- ja poistohakemukset  sekä irtisanomiset tehdään Wilman kautta.

Hakemus tehdään sähköisesti valitsemalla Hakemukset ja päätökset -> Tee uusi hakemus -> Iltapäivätoimintaan hakeminen. Hakuaikana tulleisiin hakemuksiin tulee päätökset toukokuun loppuun mennessä. Mikäli paikkoja on vapaana, voidaan lapsia ottaa iltapäivätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä myös hakuajan jälkeen. Hakuajasta tiedotetaan lukuvuosittain erikseen.

 

Yhteystiedot

Myllymäen koulun iltapäivätoiminta puh. 040 159 6223 ja 040 655 5028

Asiakasmaksusihteeri puh. 040 6341 414 tai ph.maksupaatokset@lappeenranta.fi (maksuasiat ja palvelusopimusmuutokset)