Suosikit

Yleisötyöstä ja viestinnästä vastaavan amanuenssin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä Lappeenrannan museoissa - Hakuaikaa jatkettu 2.4. saakka!

JULKAISTU 17.3.2023, 11.48

Museot/Mikkonen, Vesa. Etelä-Karjalan Taidemuseo; Lappeenranta.1992.jpg

Avautuisiko tulevan työhuoneesi ikkuna yhden Suomen upeimman miljöön, idyllisen ja elävän Lappeenrannan linnoituksen, mukulakivikaduille? Tulisitko meille työkaveriksi?

 

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista ja toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta, sekä alueellisen taidemuseotehtävän osalta myös Kymenlaakso. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaiseen tiimityöhön, johon tarjoamme monipuolisen ja osaavan 27-jäsenisen työyhteisön. Museossamme kaikki osallistuvat oman työtehtävänsä ja museotyön kehittämiseen. Meillä on rento ja mukava työilmapiiri ja tapamme toimia on yhdessä tekeminen sekä yleisöjen että työkavereiden kanssa.

 

Arvomme:

Toimimme Lappeenrannan museoissa kotikaupunkimme arvojen mukaisesti: rohkeasti, yhdessä ja eteenpäin katsoen. Uuden konseptimme ohjaavana ajatuksena on: Tulevaisuuden tarinat tehdään tänään. Siksi korostamme vastuullisuutta ja luovuutta omassa toiminnassamme. Saimaan rannalla sijaitseva 73 000 asukkaan Lappeenranta on eläväisen Etelä-Karjalan keskus ja kansainvälinen yliopistokaupunki - sopivasti pieni ja suuri. Minnekään ei ole pitkä matka, mutta harrastusmahdollisuuksia ja palveluja on runsaasti tarjolla.

 

Tehtäväsi:

Yleisötyön ja viestinnän amanuenssi vastaa Lappeenrannan museoiden yleisötyöstä ja sen kehittämisestä, näihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä, taidemuseon alueellisesta yleisötyöstä sekä koordinoi viestintätiimin toimintaa. Lisäksi hän vastaa yleisötyötiimin toiminnasta yhteistyössä toisen amanuenssin kanssa.

 

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, taiteen asiantuntemusta (pääaine miel. taidehistoria tai taidekasvatus), kokemusta erilaisten yleisöjen kanssa työskentelystä ja yleisötyön kehittämisestä sekä hyviä viestintätaitoja, riittävää alan tuntemusta ja työkokemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyvää englannin kielen taitoa. Monipuolinen tehtäväkenttä vaatii yhteistyökykyä, hyviä sosiaalisia valmiuksia ja kykyä toiminnan kehittämiseen. Tarvitset työssäsi myös kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin ja itseohjautuvaa työotetta. Haluat oppia uutta, kehittää omaa osaamistasi ja tartut rohkeasti erilaisiin työtehtäviin. Työhösi sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä, esimerkiksi museon tapahtumissa. Tuleva työhuoneesi sijaitsee Lappeenrannan taidemuseossa.

Työ alkaa 1.6.2023, tai sopimuksen mukaan, ja on voimassa toistaiseksi. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ajokortti on välttämätön.

 

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu Kuntarekry.fi-sivuston kautta: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/amanuenssin-tehtava-lappeenrannan-museoissa-503721

 

Hakemuksen tulee olla perillä su 2.4.2023 klo 23.00.

 

Lisätietoja antaa intendentti Satu Ståhlberg, puh. 040 579 5744
(27.3. klo 9.00-11.00)