Suosikit

Lappeenrannan kaupunki on avannut yrittäjille suunnatun kyselyn satamatorin kehittämisestä

JULKAISTU 25.5.2023, 13.50

Lappeenrannan kaupunki on avannut yrityksille suunnatun verkkokyselyn Satamatorin kehittämisestä. Kysely on tarkoitettu erityisesti Satamatorilla ja sen läheisyydessä toimiville yrittäjille sekä muille alueesta kiinnostuneille toimijoille ja sen tuloksia hyödynnetään osana alueen kehittämistä. 

Kysely on avoinna 18.6.2023 saakka ja siihen on mahdollista vastata tämän linkin kautta

Kaavasuunnittelija Elina Moisio kertoo, että verkkokyselyn tavoitteena on kerätä yrittäjien näkökulmia ja konkreettisia kehittämisideoita Satamatoriin ja sen lähiympäristöön liittyen. 

- Kyselyn tuloksia hyödynnetään Satamatorin alueen ja sen palvelujen kehittämisessä. 

Verkkokysely on tehty helpoksi ja nopeaksi vastata. 

- Kysely koostuu pääasiassa erilaisista yrittäjyyteen ja Satamatorin käyttöön liittyvistä monivalintakysymyksistä, jonka lisäksi siinä on mahdollista asettaa kartalle omia kehittämisideoitaan ja auttaa meitä tunnistamaan tärkeimpiä kehittämiskohteita, Moisio kertoo. 

Satamatorin kehittäminen on osa suurempaa Jyväskylän kaupungin vetovastuulla toimivaa Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus -teemaverkoston toimintaa.    

- Teemaverkostossa on mukana yhteensä kuusi kaupunkia, eli Lappeenrannan lisäksi mukana ovat Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lahti ja Kouvola. Verkosto on saanut toimintaansa Valtioneuvostolta yhteensä puolen miljoonan euron rahoituksen vuosille 2021–2023. 

- Verkoston ajatuksena on, että eri kaupungeissa toteutetuista kokeiluista saatuja kokemuksia voidaan jakaa verkoston muille osapuolille. Hyviksi koetut käytänteet tulevat näin monipuolisesti käyttöön eri toimijoiden kesken. 

Lisätietoja  

Kaavasuunnittelija Elina Moisio, puh. 040 649 5001 

Kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, puh. 040 653 0745