Suosikit

Lappeenrannan kaupunki ja Saimaan Ammattiopisto järjestävät työnantajille tilaisuuden rekrytoida tulevia ammattilaisia näiden koulutuspaikassa

JULKAISTU 7.2.2024, 14.44

Tavallinen rekrytointitapahtuma, eli se, että yritykset esittelevät työnhakijoille työmahdollisuuksia esimerkiksi messuilla, on kaikille tuttua toimintaa. Lappeenrannan kaupunki ja Saimaan Ammattiopisto Sampo ovat päättäneet kääntää asetelman päälaelleen ja järjestävät tapahtuman, jossa työnantajat voivat tulla tutustumaan haluamaansa koulutussuuntaan ja valmistuviin ammattilaisiin Ammattiopisto Sampoon.

− Idea on tosiaan se, että yritykset miettivät, minkä alan osaajista ne ovat kiinnostuneita, ja tulevat sitten fyysisesti Ammattiopisto Sampon koulutustiloihin jututtamaan opiskelijoita näiden omassa ympäristössä, kertoo yritysasiantuntija Hanna Anttonen Lappeenrannan yrityspalveluista.

− Uskomme, että tällainen järjestely helpottaa avoimien työpaikkojen ja osaamisen kohtaamista.

Aikaa tutustumiseen kumminkin puolin on varattu kolme tuntia ja sen aikana toivotaan monta eteenpäin vievää keskustelua, joiden aikana tulevat osaajat voivat kertoa itsestään ja työnantajat puolestaan esittelevät yritystään ja tarpeitaan.

− Yrityksellä voi toki olla edustaja useammassa kuin yhdessä koulutustilassa iltapäivän aikana, Sampo vastaa monenlaisiin osaamistarpeisiin, Anttonen tähdentää.

− Kolmen tunnin aikana voi tutustua niin moneen koulutussuuntaan ja tulevaan ammattilaiseen, kun vaan ehtii. On tietenkin tärkeää ilmoittautua ajoissa, että saa varattua paikan mieluisalta ja yritystä kiinnostavilta koulutusaloilta.

Ennen tilaisuuden alkua voi nauttia lounaan Sampon tiloissa ja tutustua muihin tilaisuuteen osallistuviin henkilöihin.

Tekijät työssään -tapahtuma, Saimaan Ammattiopisto Sampo, 6.3. klo 12–15. Ilmoittautuminen 18.2. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.wirma.fi

Lisätietoja tapahtumasta:

Yritysasiantuntija Hanna Anttonen, Lappeenrannan kaupunki, yrityspalvelut
p. 040 865 5576, hanna.anttonen@lappeenranta.fi

Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, Saimaan Ammattiopisto Sampo
p. 040 528 7384, tiina.koskela@edusampo.fi

Asiakkuuspäällikkö Susanna Fennander, Saimaan Ammattiopisto Sampo
p. 040 066 0736, susanna.fennander@edusampo.fi