Suosikit

Kysely asumisesta ja yhdyskuntateknisistä palveluista lappeenrantalaisille on avoinna 17.6.2024 asti

JULKAISTU 21.5.2024, 13.43

Liikenneympyrä kaupunkialueella, autoja, busseja, kerrostaloja, puita, liikennemerkkejä, vesitorni.

Lappeenrannan kaupunki on avannut verkkokyselyn asukkaille kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista ja jätehuollon palveluista. Vastausaikaa on 17.6.2024 asti.

Asukaskyselyn kysymykset koskevat muun muassa katujen ja teiden kuntoa ja kunnossapitoa sekä niiden talvihuoltoa, liikuntapaikkojen ja puistojen hoitoa, katuvalaistusta ja jätehuoltoa. Kyselyssä voi antaa mielipiteensä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta.

Kaupungininsinööri Olli Hirvonen kannustaa kuntalaisia vastaamaan kyselyyn, jotta heille itselleen tarkoitettuja palveluja voidaan parantaa mahdollisimman hyvin.

– Asukkaat saavat antaa tässä palautetta palveluista, joita he itse käyttävät melkein koko ajan arjessaan. Kannustan vastaamaan tähän, jotta saamme mahdollisimman kattavan kuvan palvelujen tilasta. Pyrimme huomioimaan vastaukset suunnittelussa ja päätöksenteossa resurssien sallimissa rajoissa.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely 600 lappeenrantalaiselle.

Lappeenrannan kysely on osa FCG Finnish Consulting Group Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 25 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko, joka julkaistaan elokuussa.

Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on toteutettu kysely jo useana vuonna peräkkäin.

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Olli Hirvonen, kaupungininsinööri
Puh. 040 670 1566, olli.hirvonen@lappeenranta.fi

FCG Finnish Consulting Group Oy
Heikki Miettinen, tutkimuspäällikkö
Puh. 0500 762 675, heikki.miettinen@fcg.fi