Suosikit

Kaupunki hakee kumppaneita harrastusavustusten jakamiseen

JULKAISTU 19.12.2023, 14.12

Neljä lasta pelaamassa jääkiekkoa kaukalossa.

Lappeenrannan kaupunki hakee lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestäviä rekisteröityneitä järjestöjä, seuroja, yhdistyksiä, säätiöitä ja taiteen perusopetusta järjestäviä yksiköitä mukaan jakamaan avustusta vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen.

Aiempina vuosina Lappeenranta on osoittanut vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan avustuksia harrastustenjärjestäjien kautta jaettavaksi 50 000 euroa. Vuoden 2024 käyttösuunnitelmaa ei ole vielä hyväksytty, mutta vuodelle 2024 ei ole tällä hetkellä tiedossa muutosta tuen määrään.

Ensimmäisessä vaiheessa tammi-helmikuun vaihteessa kaupunki osoittaa yhteistyökumppaneille eteenpäin jaettavaksi noin 30 000 euroa. Nämä tuet tulee jakaa kevätlukukauden aikana tukea tarvitseville ja laskuttaa kaupungilta 30.6.2024 mennessä. Toisessa vaiheessa myönnetään loppuosa koko avustusmäärärahasta sekä ensimmäisessä vaiheessa laskuttamatta jääneet avustukset.

Kaupunki kartoittaa avustusten jakamisesta kiinnostuneita harrastustenjärjestäjiä kyselyllä, joka on auki 21.1.2024 asti. Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä: https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/5mln0ekwda

Lisätietoja:

Nuorisotoimenjohtaja Kimmo Hölkki
puh. 0400 154 596
kimmo.holkki@lappeenranta.fi