Suosikit

Ehdota nimeä Voisalmen uudelle koulu-, päiväkoti- ja kirjastorakennukselle ja voita liput SaiPan peliin

JULKAISTU 13.12.2023, 09.38

Nuori oppilas tekemässä koulutehtäviä.

Lappeenrannan kaupunki järjestää uuden Voisalmen koulu-, päiväkoti- ja kirjastorakennuksen nimikilpailun 12.12.2023 – 8.1.2024. Rakennus sijoittuu nykyisen Voisalmen koulun tontille osoitteeseen Voisalmentie 19 ja rakentamisen on määrä alkaa syksyllä 2025. Rakennuksessa toimivat Voisalmen koulu (perusopetuksen 1–6-luokat ja kehitysvammaisten lasten opetus), Voisalmen päiväkoti (viisi varhaiskasvatusryhmää sekä esiopetus) ja Voisalmen kirjasto. Rakennuksen liikunta-, kirjasto ja opetustilat mahdollistavat asukkaiden aktiivisen ilta- ja viikonloppukäytön. Piha-alue toimii perheiden lähiliikuntapaikkana tuttuun tapaan.

– Selkeyden vuoksi toimintayksiköiden nimet pysyvät ennallaan, mutta rakennukselle halutaan yhteinen ja vakiintunut nimi. Nyt haluammekin osallistaa asukkaita suunnitteluun ja kuulla teidän ehdotuksianne nimestä, kertoo Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden toimialajohtaja Juhani Junnilainen.

Lappeenrannan kaupunki pyytää nimiehdotuksia järjestämällä avoimen nimikilpailun. Nimiehdotuksen voi tehdä verkkolomakkeella 12.12.2023 – 8.1.2024 välisenä aikana osoitteessa https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/voisalmi. Perusteluiden ja yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystiedot voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on lippuja SaiPan peliin. Lippujen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Hanketyöryhmä käsittelee nimiehdotukset ja lasten- ja nuorten lautakunta päättää nimestä kokouksessaan kevään aikana.

Lisätiedot:

Juhani Junnilainen
Toimialajohtaja, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Lappeenrannan kaupunki
puh. 040 190 6270
juhani.junnilainen@lappeenranta.fi

Jukka Mielikäinen
Projektijohtaja, Lappeenrannan Toimitilat Oy
puh. 0400 753 489
jukka.mielikainen@lappeenranta.fi