Palvelut
Valitse taso

Kokoontumistiloja

Kokousten, asiakastilaisuuksien yms. pitoon tarkoitettuja tiloja on vuokrattavana Lappeenrannan kaupungin omistamissa kiinteistöissä, yliopistolla, ammattikorkeakoululla sekä ammattiopistolla. Myös hotellit ja muut yksityiset tahot vuokraavat tiloja.

Tiloja Lappeenrannan kaupungin kiinteistöissä:

Kirjaston tilat

Nuorisotilat, Monari, Asinsaaren leirikeskus

Kaupungintalon tilat

Tilanvarauspalvelu Varaamo

Joutseno-talo:
Joutseno-talo toimii ympärivuotisena vuokratilana, jota kaupunki, eri järjestöt, yhteisöt ja myös yksityiset henkilöt voivat käyttää kokous- ja koulutustilana sekä erilaisten juhlien ja näyttelyiden pitopaikkana. Tilat ovat korvauksetta käytettävissä yleishyödyllisten ja voittoa tavoittelemattomien yhdistysten ei kaupallisiin tilaisuuksiin. Tiloja ei kuitenkaan taidenäyttelyitä lukuun ottamatta vuokrata kaupallisiin tarkoituksiin.

Joutseno-sali (entinen valtuustosali) ja Joutseno-talon kokoushuone (entinen hallituksen huone)
Hinnat: alle 2 tuntia: 25 € + alv, puoli päivää arkena (ma-pe) 45 € + alv, koko päivä arkena (ma-pe) 80 € + alv, viikonloppu ja arkipyhät 160 €/vrk + alv.

Tiloja voi vuokrata puhelimitse Joutsenon Winkistä 05 6160220, Joutsenon kirjastosta puh. 05 6160382 tai sähköpostilla joutsenon.kirjasto@lappeenranta.fi.

Koulujen tilat

Monikulttuurikeskus Kompassi

Monikulttuurikeskus Kompassi toimii Sammontorin tiloissa. Tila on tarkoitettu paikallisten järjestöjen monikulttuuriseen toimintaan. Tila on maksullinen. Tilan varausten käytännön järjestelyistä vastaa Etelä-Karjalan työtupa ry Ekta:n asukastoiminnan ohjaaja.

Hinkanrannan huvila Joutsenossa

Hinkanlahden huvilaa vuokrataan 1.5.-31.10. kaupungin eri järjestöjen ja yhteisöjen kokous-, koulutus- ja virkistystilaksi sekä henkilökunnalle. Hinnat kuten Joutseno-talolla.

Kehruuhuone Lappeenrannan Linnoituksessa.

Lappeen entisöity vanha pappila keskustan tuntumassa.