Etusivu PalvelutTapahtumatTapahtumapaikkoja
Palvelut
Valitse taso

Tapahtumapaikkoja Lappeenrannassa

Lappeenranta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien, konferenssien ja kokousten järjestämiseksi. Lappeenrantaan on erinomaiset päivittäiset liikenneyhteydet niin junalla kuin maanteitse.

Tarjolla on erityyppisiä tilavaihtoehtoja. Suurtenkin konferenssien pitopaikoiksi sopivat mm. Lappeenrannan kaupungintalon, kaupunginteatterin tai Lappeenrannan teknillisen yliopiston salit. Lisäksi sopivia tiloja on myös oppilaitoksilla, kouluilla ja hotelleilla. Sopivan kokouspaikan ja oheispalvelujen tarjonnan löydät osoitteesta goSaimaa.com.

Tilanvarauspalvelu Varaamo

Varaamo on Lappeenrannan kaupungin sähköinen yhden luukun palvelu, josta voit hakea, löytää ja varata käyttöösi saatavissa olevat kaupungin vapaat tilat. Tiloja löytyy erilaisiin tarkoituksiin kokoontumisista toiminnallisiin tilaisuuksiin, taiteen ja käsityön harrastamisesta esiintymisiin ja suurempienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Varaamosta löydät tiloja eri puolilta kaupunkia, kun haluat itse järjestää omaa sykettä ja säpinää kaupunkiin!

Siirry tästä Varaamoon!

Kulttuuritapahtuman näyttämönä

Kulttuuritapahtumille löytyy tiloja niin sisältä kuin ulkoa. Lappeenranta-sali, kaupungin suurimpana konserttisalina, tarjoaa vuosittain puitteet monelle konsertille, teatteri- ja tanssiesitykselle. Pienempiä konserttipaikkoja on mm. musiikkiopistolla ja kirkoissa. Suurimpia tapahtumia voidaan järjestää urheilutalolla. Kesäisin Lappeenrannan torit esiintymislavoineen sekä uusittu kesäteatteri tarjoavat loistavat puitteet tapahtumille.

Nähtävyydet ja oheisohjelmat

Tapahtumien oheisohjelmaksi sopivaa näkemistä ja tekemistä on tarjolla runsaasti. Lappeenranta on Kaakkois-Suomen kauppakeskus ja suosittu ostosmatkailukohde. Ostosmahdollisuuksien lisäksi Lappeenrannassa on tarjolla teatteri-, musiikki- ym. kulttuuripalveluita. Lappeenrannan vanhin osa, 1700 luvulla rakennettu Linnoitus, sekä Saimaan kanava ovat vertaansa vailla olevia historiallisia nähtävyyksiä.

Tulevia tapahtumia ja ohjelmatarjontaa voit tutkia goSaimaa.com sivuilta, Etelä-Karjalan tapahtumakalenterista ja visitlappeenranta.fi sivuilta.

Tilavaraukset

Kaupungintalon tilojen ja muiden sisätilojen esittelyyn voit tutustua alasivuilla. Tilavarausten yhteystiedot löydät kunkin esittelyn yhteydestä.

Torialueiden ja muiden ulkoalueiden sekä esiintymislavojen varauslomake on ladattavissa tästä: Torien ym. alueiden ja esiintymislavojen varauslomake.pdf. Lomake palautetaan osoitteeseen tila.aluevaraus@lappeenranta.fi