Etusivu PalvelutTapahtumatLappeenranta-salin ohjelmisto
Valitse taso

Lappeenranta-salin ohjelmisto

Tutustu Lappeenranta-salin tulevaan ohjelmistoon! Sali sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, Villimiehenkatu 1. Salissa on 621 istumapaikkaa. Tutustu paikkakarttaan!

Lippuja tapahtumiin myydään joko verkossa (TicketmasterLippu.fi, Menolippu, Tiketti ) ja/tai kaupungintalolla sijaitsevassa asiakaspalvelukeskus Winkissä riippuen kustakin tapahtumajärjestäjästä. 

 

 

19.10. YÖ
yo_uusi_lippupiste_222x222.jpg

Mitä jos mä rakastan

Konsertissa kuullaan läpileikkaus Yön 37 vuotisen uran hiteistä ja muista rakastetuista lauluista. Salonkikelpoisissa olosuhteissa pääsevät oikeuksiinsa niin Tia-Maria, Rakkaus on lumivalkoinen, Vie mut minne vaan kuin Likaiset Legendat –kappaleet, joitakin klassikkoja mainitakseen. Lisäksi materiaalia kuullaan syys-lokakuun taitteessa julkaistavalta uudelta levyltä, jolta esimakua on saatu jo Mitä jos mä rakastan sua -biisin muodossa.

”Konsertit ovat hienoja elämyksiä meille jokaiselle, sillä Yö on parhaimmillaan konserttisaleissa. Siellä laulut pääsevät oikeuksiinsa, pienet nyanssit ja tarinat erottuvat, tunnelma välittyy ja musiikin virtaan pääsee loikkaamaan helposti niin yleisö kuin bändikin”, sanoo Olli Lindholm.

Pe 19.10.
Klo 19.00
Liput 39,50 €
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

 

25.10. TULISET TENORIT
provinssi-tuliset-tenorit-222x222.jpg

Tuliset tenorit tunnelmoi

Hurmuritenorit Jyrki Anttila, Pentti Hietanen ja Tero Harjunniemi jatkavat suuren suosion saavuttaneita konsertteja myös tulevana syksynä 2018 uusitulla ohjelmistolla.

Tenorit ovat tunteneet toisensa kauan, mutta esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä vasta 6 vuotta sitten Helsingin Musiikkitalossa ja siitä alkoikin varsinainen menestystarina, joka jatkaa kulkuaan niin yleisön pyynnöstä kuin tenoreiden tahdosta esiintyä yhdessä. Herroista on tullut kiertueiden myötä yhdessä viihtyvä veljestrio, mikä näkyy hulvattomana huumorina estradilla ja välittyy sieltä myös yleisölle, joka ilta illan jälkeen osoittaa suosiotaan seisten.

”Yleisöpalaute on ollut aiemmin sekä konserteissa että niiden jälkeen aivan mielettömän upeaa kuultavaa,” hymyilee Pentti Hietanen tyytyväisenä. ”Selvästi voi todeta, että näille konserteille on tilaus,” jatkaa Jyrki Anttila ja Tero Harjunniemi tiivistää perustunnelmaa muiden tenoreiden nyökytellessä vierellä. ”Olen nöyrästi kiitollinen siitä, että meidät tenorit otetaan kerta toisensa jälkeen avosylin vastaan.”

Syyskiertueen ohjelmisto muodostuu tutuista tenoriklassikoista, tangoista sekä uusista, hieman tuntemattomammista kappaleista, joita tenorit tulkitsevat yhdessä ja erikseen. Lisäsäväyksen iltaan tuo Jukka Nykäsen johtama legendaarinen 10-henkinen tenoreiden oma orkesteri.

Korkeatasoiset konsertit antavat iloa ja energiaa pitkäksi aikaa, tervetuloa viihtymään!

To 25.10.
Klo 19.00
Liput 49,50€
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

1.11. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

Kaamos katkolle - My name is James Bond

Johtaa Antti Rissanen
Solisteina Diandra ja Tero Lindberg, trumpetti

Musiikkia James Bond elokuvista, sovitukset Antti Rissanen.

To 1.11.
Klo 19.00
Liput 30 € / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi
Liput myynnissä: Lippu.fi


 

2.11. GOLDEN ABBA SHOW
abba-4-1024x683.jpg

Koe Abban tarina uudelleen!

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta ja studiosta yli 30 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekään. Ruotsalainen ABBA on edelleen yksi kaikkien suosituimmista ja myydyimmistä yhtyeistä, jonka ajatonta diskopoppia rakastavat yhä kaikenikäiset kuulijat ympäri planeetan.

Upeat laulajat, tanssijat ja huippuorkesteri saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat pääsevät keskelle Abba-huumaa. Golden ABBA Show’ssa näet Suomen eturivin esiintyjät, jotka tulkitsevat moniäänisesti huikeita ABBAn hittejä sellaisella taidolla, ettei se voi olla viettelemättä katsojaa mukaansa. Abba-nelikkona nähdään Capri Selo (Amberian Dawn), Piritta Lumous (Manzana), Olli Kärki ja tangokuninkaanakin tuttu Marko Lämsä.

Show sisältää upeaa koreografiaa, glamoröösejä asusteita sekä sirkustaiteilija Jenni Sofian taiturointia vanteella.
Esityksessä kuullaan muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger…

Tämän lähemmäksi alkuperäisen ABBAn live-elämystä et pääse!

Pe 2.11.
Klo 19.00
Liput 43 €/ 39 € / 29 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

6.11.  MANHATTAN TRANSFER
Manhattan Transfer - Lappeenranta-sali

Vuonna 1971 ensilevynsä julkaissut Manhattan Transfer on noussut huikeaan suosioon ympäri maailman. Yhtyen albumeita on myyty miljoonia kappaleita, ja se on voittanut lukuisia Grammy-palkintoja, kuten vuonna 1980 Birdland-albumistaan ja 1982 Route 66 –levystään. Yhtye valittiin Vocal Group Hall of Fameen 1998

Ti 6.11.
Klo 20.00
Liput 59,50 €
Liput myynnissä: Menolippu

 

 

8.11. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

OBOETAITUREITA

Johtaa Vilmantas Kaliunas
Solisti Hannu Perttilä, oboe

Ohjelma:
Sir Paul McCartney: Spiral
Ralph Vaughan-Williams: Oboekonsertto
Ermanno Wolf-Ferrari: Sinfonia da Camera “Venetsia” op. 8

To 8.11.
Klo 19.00
Liput 30 € / 21 € / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi
Liput myynnissä: Lippu.fi

KAUSIKORTTIKONSERTTI

Klo 18.30 Taiteilijatapaaminen Lappeenranta-salin lämpiössä, mukana Vilmantas Kaliunas ja Hannu Perttilä.

 

 

21.11. RAKUUNASOITTOKUNTA
maasotakoulu.jpeg

Sotien sankaritarinoita

Rakuunasoittokunta vie yleisön musiikilliselle matkalle sotien sankaritarinoihin Vänrikki Stoolista aina Arnhemin taisteluun.

Johtaa Riku Huhtasalo ja Aino Huhtasalo

Konsertin juontaa Timo Närhinsalo marsalkka Mannerheiminä

Ke 21.11.
Klo 19.00
Liput 20 €
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

 

22.11. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

SEIKKAILUN SÄVELIÄ - PERHEKONSERTTI

Johtaa Vytautas Lukočius

Ohjelmassa elokuvamusiikkia Tähtien sota, Indiana Jones, Pirates of the Caribbeans, Harry Potter ja Taru sormusten herrasta.
Lisämausteena klassista musaa.

To 22.11.
Klo 19.00
Liput 10 € / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

 

25.11. BENNY TÖRNROOS
Muumi_Lappeenranta.jpg

Suuri Muumi-konsertti

Käy Muumilaaksoon -konsertti koostuu kaikille tutuista muumilauluista, joita esitetään Benny Törnroosin johdolla. Konsertin aikana leikitään, lauletaan, tanssitaan sekä välillä myös jumpataan. Konsertin alusta alkaen tunnelma on katossa ja muumilaulut raikuvat täyttäen niin pienen kuin suuremmankin yleisön sydämet. Tule itse kokemaan ja katsomaan mitä Muumilaaksossa tapahtuu näin syksyllä! Tilaisuus soveltuu vauvasta vaariin ja esitys kestää noin tunnin.

Su 25.11.
Klo 13.00
Liput 20 € / 69,50€ ryhmälippu
Alle 2-vuotiaat sisään veloituksetta
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

25.11. DANNY
Viimeinen-ilta-Dannyn-seurassa.jpg

Viimeinen ilta Dannyn seurassa

VUOSIKYMMENTEN VIIHDYTTÄJÄ LÄHTEE URANSA VIIMEISELLE MEGA-KIERTUEELLE!

Danny teki ensimmäisen konserttikiertueensa ”Timantinkova Danny Show” vuonna 1966, viisikymmentäkaksi vuotta sitten. Dannyn mukana kiertueella olivat Anki Lindqvist, Antti Einiö ja Tapio Tammilehto sekä Eero (Raittinen) & The Boys. Sen jälkeen Suomi on nähnyt useita kymmeniä muistorikkaita Danny Show –tapahtumia vuodesta toiseen.

Musiikkineuvos Ilkka Juhani Lipsanen alias Danny on syntynyt Porissa syyskuussa 1942. Hänen levyjään on myyty reilusti yli 500 000 kappaletta. Häneltä on ilmestynyt parisen kymmentä studioalbumia, satakunta singleä ja monia eri kokoelma-albumeita. Dannyn rakastetuimpia hittejä ovat muun muassa ”East Virginia”, ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Kesäkatu”, ”Salattu suru”, ”Tuulensuojaan”, ”Rebecca”, ”Hiljainen kitara”, ”Seitsemän kertaa seitsemän”, ”Tahdon olla sulle hellä” yhdessä Armi Aavikon kanssa ja ”Tämä taivas, tämä maa”.

Kiertueella nähdään myös Petri Kokon johtama Juhlaorkesteri, jossa ovat mukana Eki Sutela (kitara), Matti Saari (basso), Hate Sjöblom (rummut) ja Curre Andersen (laulu & kitara) sekä Katja Lukin, Varpu Virta ja Matti Järveläinen.

Suurimmassa osassa konserttipaikoissa illan isäntänä toimii Dannyn pitkäaikainen ystävä Markku Veijalainen, joissakin paikoissa Lasse Norres.

”Kiertueella kuullaan tunnetumpia hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla juuri niin kuin ne aikoinaan levytettiin ja tietysti uusia, yllätyksellisiä kappaleita. Konsertti sisältää muutakin kuin pelkkää musiikkia, kun me käymme illan isännän kanssa kevyesti jutustellen läpi pitkää uraani, elämäni kohokohtia ja rakkaimpia muistoja. Tarinoita vuosikymmenten takaa”, Danny sanoo.

Su 25.11.
Klo 19.00
Liput alk. 34,50 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

28.11. VESA-MATTI LOIRI
loiri_joulu2018_fbevent_1920x1080px.png

Sydämeeni Joulun teen

Vesa-Matti Loiri tuo jälleen tänä vuonna joulun suomalaisiin sydämiin perinteikkäällä Sydämeeni joulun teen-konserttisarjalla. Loirin joulukonsertti on muodostunut monelle vuosikymmenten saatossa joulun aloitukseksi, jota ei jätetä väliin. Konsertissa kuullaan Loirin tunnetuksi tekemiä koko kansan rakastamia joululauluja sekä tunnelmaan sopivia Loiri-klassikoita. Vesa-Matti Loirin syvällinen tekstianalyysi sekä hänen poikkeukselliseen kyky koskettaa kanssaihmistään ovat vertaansa vailla. Loirin yhtyeen kapellimestarin Peter Lerchen loihtima sävelkieli on tekstin mukana hengittävä, sointimaailma mielikuvituksellinen ja rikas.

Ke 28.11.
Klo 19.00
Liput 39,50 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

30.11. SAIMAA SINFONIETTA
Saimaa Sinfonietta 2015_448x181.jpg

PUOLA 100v.

Lappeenrannan kaupunginorkesteri yhteistyössä Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa

Johtaa Daniel Raiskin
Solisti Janusz Warowski, viulu

Ohjelma:
Witold Lutoslawski: Little Suite for Chamber Orchestra
Andrzej Panufnik: Viulukonsertto
Henryk Wieniawski: Legenda viululle ja orkesterille op. 17
Wolfgang Amadeus Mozart: Sinfonia nro 40 g-molli KV 550

Pe 30.11.
Klo 10.00
Liput 30 € / 21 € / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi
Liput myynnissä: Lippu.fi

KAUSIKORTTIKONSERTTI

Klo 18.30 Taiteilijatapaaminen Lappeenranta-salin lämpiössä, mukana Janusz Warowski ja Daniel Raiskin.

 

 

9.12. CLUB FOR FIVE
CFF_promo_2018_01.jpg

Jouluna 2018

Kansainvälisesti arvostettu Club For Five suuntaa tänä vuonna joulukiertueelle jo kahdettatoista kertaa ja yhtyeen joulukonsertti onkin tärkeä osa monen suomalaisen jouluperinteitä. Vuosittain yhtyeen joulukonsertin käy katsomassa noin 15.000 ihmistä. Joulua ja jouluperinteitä rakastava Club For Five rakentaa joka vuosi ohjelmistonsa huolella – mukana on oltava sekä rakastettuja jouluklassikoita että aivan uusia sovituksia. Viime vuonna Club For Five lanseerasi suosituksi nousseen, monikulttuurisen Joulumaa Exports -numeron, jossa kaikkien tuntema Katri Helenan Joulumaa-kappale matkustaa ympäri maailmaa eri kulttuureihin ja musiikin tyylilajeihin. Nähtäväksi jää, mitä uutta nämä äänenkäytön mestarit tänä vuonna keksivätkään.

”Uusien musiikillisten ideoiden tuominen meidän joulukonsertteihimme on virkistävää paitsi yleisöllemme, myös meille itsellemme. Joulumaa Exports –numero on hyvä esimerkki tällaisesta uudesta näkökulmasta.”, kommentoi marraskuun loppua jo innolla odottava Club For Five.

Club For Five on Maija Sariola, Jouluna 2018-kiertueella Susanna Lukkarista tuuraava Eeppi Ursin, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Su 9.12.
Klo 19.00
Liput 46 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

10.12. Ti-Ti Nalle
Ti-Ti Nalle - Synttärikakku.jpeg

30-vuotisjuhlakonsertti

30 vuotta yhteistä taivalta Riitalla ja Ti-Ti Nallella! Vuosi 2018 on yhtä juhlaa ja synttärihumua kun Ti-Ti Nalle ja Riitta juhlistavat Synttärikiertueen muodossa huikeaa, yhteistä taivaltaan! Synttärikakun palasia jaetaan ympäri Suomea pitkin poikin kylästä kylään ja kaupungista toiseen yli 100 konsertin merkeissä! Aina on aihetta juhlaan, saatikka nyt! Tervetuloa meidän 30v. synttäreille, jossa jokainen tuntee olevansa päivän sankari. Kiitos teille rakkaat fanit! Nyt on aika juhlaan!

Ma 10.12.
Klo 18.00
Liput 25 €
Liput myynnissä: Ticketmaster13.12. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

NUORTEN SOLISTIEN JOULUKONSERTTI

Johtaa Janne Valkeajoki

Solisteina musiikkiopistojen oppilaita.
Ohjelmassa jouluisiä säveliä.

To 13.12.
Klo 19.00
Liput 25 € / alle 16-vuotiaat ilmaiseksi
Liput myynnissä: Lippu.fi

KAUSIKORTTIKONSERTTI

 

 

16.12. Royal Christmas
RC mainos 1920 x 1080.jpeg

Suuri Joulukonsertti

Upea jouluinen musiikkishow, joka luo iloista ja säihkyvää joulutunnelmaa salin täydeltä, yli sadan esiintyjän voimin.

Illan tähtisolisteina loistavat:
Aino Niemi - Tangokuningatar 2017
Teijo Lindström - Tangokuningas 2017
Johanna Debreczeni - Tangokuningatar 2004
Aki Samuli - Tangokuningas 2015

Suomen suurin showkuoro, Viihdekuoro Buffo sekä Kuninkaallinen Royal Sound- orkesteri ja upeat tanssijat takaavat ja viimeistelevät unohtumattoman jouluelämyksen!  Tutut, iloiset joululaulut soivat uusina ja raikkaina sovituksina, tuoden piparin tuoksuisia joulumuistoja kuulijoilleen, joten luvassa on kimallusta, vauhtia ja kulkusten kilinää sekä jouluista musiikin ilotulitusta!

Tule mukaan valloittavaan joulutunnelmaan!

Su 16.12.
Klo 17.00
Liput 39,50€
Liput myynnissä: Lippu.fi