Valitse taso

Numeerinen kartta-aineisto

Tuotanto ja ylläpito
Lappeenrannan kaupungin karttojen tuotanto ja ylläpito on kokonaan numeerisessa muodossa  Trimble Locus -paikkatietojärjestelmässä. Numeerista kartta-aineistoa luovutetaan yleisimmissä tiedostoformaateissa digitaalista käyttöä ja jatkojalostusta varten.

Seuraavia karttatulosteita voidaan tilata sähköisen verkkoasiointipalvelun kautta: kantakartta, asemakaavaote määräyksineen, tonttikartta, tonttijakokartta. Myös asiakirjat rakennuslupaa varten voidaan tilata samasta verkkopalvelusta.

Vektoriaineisto
Vektoriaineistoa voidaan toimittaa asiakkaalle esim. autocad-kuvatiedostoina (dwg) tai dxf-siirtotiedostoina sekä MapInfon tab- tai mif-formaateissa. Toimitettava aineisto rajataan alueellisesti tai tasojaottelun mukaisen tietosisällön perusteella.

Rasteriaineisto
Rasterikuvien tallennusformaatti ja resoluutio voidaan sopia erikseen. Aineistoa toimitetaan kartta-aineiston tallennukseen käytettävissä yleisimmissä tiedostomuodoissa (tiff, png, jpg).

Lappeenrannan kaupungin karttapalvelu
Lappeenrannan kaupungin karttapalvelu sisältää opaskartan, ilmakuvia, ajantasa-asemakaavan, ajantasayleiskaavan sekä maastokartan. Karttapalvelussa voi myös suorittaa osoite, palvelu ja toimipistehakuja. Karttapalvelun kautta saa myös tietoa alueeseen kohdistuvista kaava-määräyksistä. Karttanäkymästä on myös mahdollista luoda karttalinkki. Karttapalvelu toimii useiden sähköisten asiointipalveluiden karttana.

Linkittäminen karttapalveluun on lähtökohtaisesti ilmaista. Karttapalvelun tulee aueta omaan ikkunaansa.

Yhteyshenkilö