Etusivu PalvelutRakentaminen ja maankäyttöKaavoitusAjankohtaistaMeijän City - Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelma
Palvelut
Valitse taso

Mukavaa, kun löysit Meijän Cityn nettisivuille!

Täällä voit tutustua Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelman (näin meidän kesken Meijän Cityn) laadintaan, siihen mitä on jo tapahtunut, missä mennään nyt ja mitä on tulossa.

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa keskusta-alueen vahvuuksia ja kehittämiskohteita, joiden perusteella laaditaan ydinkeskustan ja satama-alueen kattava kehittämissuunnitelma, Meijän City. Tulevaisuudessa Meijän City muuttuu oikeaksi todellisuudeksi, kun sen tuloksia hyödynnetään muun muassa asemakaavoituksessa, katu- ja vihersuunnittelussa sekä erilaisten palveluiden kehittämisen tukena.

Meijän City kuuluu kaikille, minkä vuoksi sitä suunnitellaan ja tehdään yhdessä asukkaiden, yrittäjien ja kaupungin eri toimialojen kanssa eri ikä- ja käyttäjäryhmät huomioiden. Kaupunkikehityslautakunta on hyväksynyt kehittämissuunnitelman 16.6.2021 pitämässään kokouksessa. Hyväksytty aineisto löytyy Hyväksyminen -välilehdeltä.

 

tervehtien.JPG

kaupsuunvaki.JPG

#meijäncitysiuta

 

Yhteystiedot

Jos sinua askarruttaa jokin Meijän Cityyn liittyen, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä:

Kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, 040 653 0745

Kaavasuunnittelija Elina Moisio, 040 649 5001

Vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm, 040 663 7753

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Kaupunkisuunnittelu SOMEssa

Ajankohtaisia aiheita, näkökulmia ja uutisia julkaistaan myös Lappeenrannan kaupungin Facebook -sivuilla ja kaupunkisuunnittelun instagram -sivuilla

Rakentaminen, maankäyttö ja kaavoitus