Valitse taso

Ajankohtaiskatsaus sisäilmaongelmista lasten ja nuorten lautakunnalle

Onko mahdollista saada Lanu-lautakuntaan joka kokoukseen tai ainakin usein ajankohtaiskatsausta mahdollisista sisäilmaongelmista toimialan kiinteistöissä? Lautakunnanhan pitäisi olla tilanteen suhteen kokoajan ajantasalla.
Taija Myyrä

Sisäilmapulmien raportoinnista on tehty valtuustoaloite lokakuun 2017 valtuuston kokouksessa. Aloitteessa esitetään, että valtuustolle kootaan vuosittain tiedot erityisesti lasten ja nuorten käytössä olevien kaupungin kiinteistöjen tilasta sekä niissä toimivan henkilöstön mahdollisesta sisäilmaongelmaperäisestä oireilusta. Kaupungin sisäilmatyöryhmältä, Lappeenrannan Toimitilat Oy:ltä ja taloushallinnolta on pyydetty lausunto aloitteesta. Lausunnot ovat vielä valmistelussa, joten aloitetta ei ole vielä käsitelty valtuustossa.

Sisäilmatyöryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja kirjaa muistioonsa sisäilmaongelmat. Mikäli valtuustolle laaditaan perusteellisempi raportti kerran vuodessa, voinee sisäilmatyöryhmä toimittaa muistionsa lasten ja nuorten lautakunnalle tiedoksi kuukausittain, jos kokouksessa lasten ja nuorten käytössä olevien toimitilojen osalta on noussut raportoitavaa. Menettelystä voitaneen päättää valtuustoaloitteen käsittelyn yhteydessä.


 

Takaisin