Valitse taso

LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN KESÄTYÖT

Lappeenrannan kaupunki työllistää kesällä 2020 lähes 140 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätöitä on tarjolla muun muassa kulttuurin, liikunnan, nuorisotoimen, matkailun ja ympäristönhoidon tehtävissä.

Kesätöihin haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta sitä mukaan, kun hakuaika kyseiseen tehtävään alkaa.

Kesätyöpaikat 2020:

Kesätyöpaja Asinsaaren leirikeskuksessa, 16 paikkaa, hakuaika 17.1.–15.4.klo 15 saakka, HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Tehtäviin kuuluvat erilaiset siivous-ja kunnostustyöt leirikeskuksen alueella nuorisotyöntekijöiden opastuksella. Kesätyöpajaan voivat hakea 2004-2006 syntyneet nuoret.

Hae paikkaa klikkaamalla tästä!

Kaupunkityöpajat, 20 paikkaa,  hakuaika 17.1.–15.4. klo 15 saakka, HAKUAIKA PÄÄTTYNYT 

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kunnostus- ja siivoustyöt ympäri kaupunkia nuorisotyöntekijöiden opastuksella. Kaupunkityöpajoihin voivat hakea 2004-2006 syntyneet nuoret.

Hae paikkaa klikkaamalla tästä!

Kesäsomettajat Ohjaamoon, 4 paikkaa, hakuaika 17.1.–15.4. klo 15 saakka, HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Ohjaamoon haettavat kesäsomettajat tekevät Ohjaamon ja nuorisotoimen sometusta ja muuta markkinointia.

Hae paikkaa klikkaamalla tästä!

Apuohjaajat Rientolaan, 4 paikkaa, hakuaika 17.1.–15.4. klo 15 saakka, HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Rientolan nuorisotilalle ja nuorisotoimen eri tilaisuuksiin. 

Apuohjaajaksi hakeutuvalle katsotaan eduksi ryhmänohjaustaidot, oma-aloitteisuus ja kekseliäisyys. Lisää paikkoja saattaa tulla myöhemmin. Apuohjaajiksi voivat hakea 2002-2006 syntyneet nuoret.

Hae paikkaa klikkaamalla tästä! 

Lasten liikennekaupungin valvoja, 3-4 paikkaa, HAKUAIKA PÄÄTTYI 27.3. klo 15

Tehtäviin kuuluu mm. lasten ohjaus ja valvonta sekä liikennekaupungin kasvillisuudenhoito ja alueen puhtaanapito.

Tehtävään otetaan ensisijaisesti henkilöitä, jotka suuntautuvat opiskeluissaan lasten parissa työskentelyyn.

Ympäristönhoito (ulkoaluetyöntekijä), 22 + 24 paikkaa, HAKUAIKA PÄÄTTYI 27.3. klo 15

Koululaisten (16-17v) työtehtäviin kuuluu mm. istutus- ja pensasryhmien kitkentää, puhtaanapitoa ja puiden runkoversojen poistoa. Koululaisille 22 kesätyöpaikkaa.

Opiskelijoiden (18-20v) tehtäviin kuuluu ympäristön puhtaanapitoa sekä istutusten hoitoa vakinaisen henkilökunnan apuna. Opiskelijoille 24 paikkaa.

Ympäristönhoidon tehtävät soveltuvat reippaille, ulkoilmassa työskentelystä nauttiville (säällä kuin säällä) vastuullisille nuorille.

Liikuntapaikkojen kunnossapitäjä, 14 paikkaa, HAKUAIKA PÄÄTTYI 31.3. klo 15

Työtehtävät koostuvat Lappeenrannan eri urheilukenttien kunnossapito- ja siivoustehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaamista ja kenttien puhtaanapitoa.

Työ on tarkoitettu 16-18 vuotiaille. Liikuntatoimen tehtävät soveltuvat reippaille, ulkoilmassa työskentelystä nauttiville (säällä kuin säällä) vastuullisille nuorille.

Maaomaisuuden hallinta, harjoittelija, 2 paikkaa,
HAKUAIKA PÄÄTTYI 14.2. klo 15

Metsäharjoittelijan tehtäviin kuuluvat metsäsuunnitelmien päivitykset, ForestKIT- metsäohjelmiston käyttö, hakkuiden ja metsänhoitotöiden valvonta sekä muut tehtävät. Metsäharjoittelijaksi haetaan alan opiskelijaa (AMK tai yliopisto).

Mittausharjoittelijan tehtävät ovat pääsääntöisesti maastotyötä, muun muassa rakennusvalvontamittaukset, kunnallistekniset mittaukset sekä kartastomittaukset. Tarvittaessa työ sisältää myös toimistotöitä. Mittausharjoittelijaksi haetaan alan opiskelijaa.

Matkailuneuvoja, 12 paikkaa, HAKUAIKA PÄÄTTYI  28.2. klo 15

Työ pitää sisällään lipunmyyntiä, turistien opastusta sekä Drakkar Finland Oy:n välinevuokrausta (pyörät, kanootit yms.) Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin ja ohjaamaan heitä paikallisiin tapahtumiin sekä palvelujen pariin. Työ sisältää myös sosiaalisen median päivitystä.

Kesätyöntekijöiden on oltava 16 vuoden ikäisiä töiden alkaessa, vastuullisia ja hyvät asiakaspalvelu- sekä esiintymistaidot omaavia. Opastustehtäviä tapahtuu vähintään suomeksi ja englanniksi, mutta muustakin kielitaidosta on hyötyä. Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Museoapulainen, 10 paikkaa, HAKUAIKA PÄÄTTYI 28.2.klo 15

Työ sisältää mm. museoiden tilojen valvontaa, lipunmyyntiä, museokauppojen myyntityötä, sekä muuta asiakaspalvelua. Wolkoffin talomuseossa avoinnapitäjä vetää opastettuja kierroksia. Lisäksi osan työtehtäviin kuuluu opastustehtäviä linnoituksessa.

Etusijalla hakijoista ovat museo- ja matkailualan opiskelijat. Ikävaatimus on vähintään 18 vuotta. Tehtävä on vastuullista asiakaspalvelutyötä ja vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Venäjän, sekä muiden kielien taito katsotaan eduksi.

Kaupunkisuunnittelu, harjoittelija, väh. 4 paikkaa,
HAKUAIKA PÄÄTTYI 2.3. klo 15

Työtehtäviin voi sisältyä esim. kesäisen kaupungin valokuvaamista, asukashaastatteluja, kyselylomakkeiden laatimista, raporttien kirjoittamista ja kuvitusta. Tehtävänkuvat tarkentuvat valittavien osaamisen mukaisesti.

Tehtäviin etsitään vähintään 15 vuotiaita, reippaita ja uuden oppimisesta innostuneita nuoria, jotka ovat kiinnostuneita kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta.

Ohjaamo_Lappeenranta_rgb_1_netti_logo.jpg

Tarvitsetko apua ja tukea kesätyönhaussa? Ohjaamo auttaa!

Tule käymään tai ota yhteyttä:

Ma - ke klo 12 - 16
To klo 12 - 20
To klo 16 - 20 Opiskelijoiden Ohjaamo

Anni Swanin katu 7, 53100 Lappeenranta

puh. 0400 154 661

ohjaamo (at) lappeenranta.fi

Ohjaamon verkkosivut

Facebook

Instagramissa: ohjaamolappeenranta

 

Lisätietoja yleisesti kaupungin kesätyöhausta:

Työllisyyskoordinaattori
Salla Peltonen
puh. 040 652 8687, salla.peltonen(at)lappeenranta.fi