Valitse taso

Ohjaamon ryhmät, harrastepajat, valmennus ja kierrätystori

Olet tervetullut Ohjaamo Lappeenrannan toimintoihin. Ryhmät ja harrastepajat eivät pääsääntöisesti vaadi ennakkoon ilmoittautumista ellei kyseisen ryhmän kuvauksessa toisin mainita.

Kaikki Ohjaamon ryhmät ja toiminnot ovat täysin maksuttomia osallistujalle. 

Lisätietoja meneillä olevista ryhmistä p. 0400 154 661.

Tule rohkeasti mukaan!

Bändipaja 13-29-vuotiaille

Bändipaja  tiistaisin klo 17-19  on suunnattu kaikille 13-29-vuotiaille yhdessä soittamisesta kiinnostuneille. Mukaan pääsee helposti ilman aikaisempaakin soittokokemusta, mutta myös pidempään treenanneille muusikoille löytyy tekemistä ja tilaisuuksia esitellä taitojaa. Bändipajan kevätkausi alkaa 12.1 ja mukaan voi tulla koko kevään ajan. Ohjaajana toimii Ossi Välimäki. 

Ohjaamon kierrätystori

Puuttuuko kodistasi jotain olennaista?

Graffitipaja 13-29-vuotiaille

Non-stop Graffitipaja on tiistaisin klo 16-18. Pajan kevätkausi alkaa 12.tammikuuta 2021. Voit tulla mukaan milloin vaan kevätkaudella. Pajassa on mahdollisuus piirtää sekä maalata graffiteja ulkona luvallisiin kohteisiin.

Soveltuu aloittelijoille sekä kokeneemmille harrastajille, keskeistä oma ilmaisullinen vapaus. Ohjaajana toimii Timo Outinen.

Onni-cafe

Tarjolla teetä, kahvia, seuraa ja hyvinvointia

Ohjaamon Onni-cafessa torstaisin klo 13-15 kivoja keskusteluja ja tehtäviä hyviinvointiin liittyen. Onni-cafe kokoontuu Ohjaamo Lappeenrannan keittiön pirttipöydän äärellä osoitteessa Anni Swanin katu 7, 53100 Lappeenranta. Tule sellaisena kun olet!

Opiskelijoiden Ohjaamo kevät kauden 14.1.2021 alkaen

Kaipaatko vastapainoa opiskelulle sekä uusia tuttavuuksia? Ryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille opiskelijoille.   

Tervetuloa mukaan!