Ohjaamon graffiti- ja bändipajat 15-29-vuotiaille

Ohjaamon graffiti- ja bändipajat 15-29-vuotiailleOhjaamo Lappeenrannassa Monarilla on käynnistynyt tänä syksynä maksuttomat graffiti- ja bändipajat.

Non-stop Graffitipaja on maanantaisin klo 17-19. Pajassa on mahdollisuus piirtää sekä maalata graffiteja ulkona luvallisiin kohteisiin. Soveltuu aloittelijoille sekä kokeneemmille harrastajille, keskeistä oma ilmaisullinen vapaus. Ohjaajana toimii Kuvataiteilija Annina Kettunen.

Tiistaisin klo 17-19 kokoontuva bändipaja on suunnattu kaikille 15-29-vuotiaille yhdessä soittamisesta kiinnostuneille. Mukaan pääsee helposti ilman aikaisempaakin soittokokemusta, mutta myös pidempää treenanneille muusikoille löytyy tekemistä ja tilaisuuksia esitellä taitojaan. Bändipajan ohjelmisto rakentuu kävijöitten toiveitten perusteella. Keväällä treenikämpältä käytäville kantautuivat sekä koti- että ulkomaiset pop ja rock-klassikot. Pajan bändi on esiintynyt satunnaisesti nuorisotoimen tapahtumissa. Osallistuminen harjoituksiin ei velvoita ketään keikoille. Jammailemaan voi saapua satunnaisesti silloin kun soittohammasta sattuu kolottamaan, mutta monille bändipajasta on tullut viikoittainen harrastus. Pajan ohjaajana toimii Onni Lappalainen.

Lisätietoja: Ohjaamo Lappeenranta, puh. 0400 - 154 661

 

Tervetuloa tutustumaan Ohjaamo Lappeenrantaan

Ohjaamo Lappeenranta järjestää Lappeenrannan yläkoululaisille, toisen- ja kolmannen asteen opiskelijoille sekä opettajille tutustumiskäyntejä Ohjaamoon.
 
Meillä on myös mahdollisuus tulla kouluille pitämään Ohjaamo infoa.

Varaa luokallesi tutustumiskäynti puhelimitse tai sähköpostitse. 

Ella Koivuranta
ohjaamonuorisotyöntekijä
puh. 040 5442638
ella.koivuranta (at) lappeenranta.fi