Etusivu PalvelutNuorten palvelutNuorisotyön kehittämis- ja tutkimustoiminta
kirjoituskone.jpg

Nuorisotyön kehittämis- ja tutkimustoiminta

Lappeenrannan nuorisotoimi pyrkii osaltaan suurehkona kunnallisena nuorisotyön toimijana olemaan mukana nuorisotyön ammatillisessa kehittämis- ja tutkimustoiminnassa. Lappeenrannan nuorisotoimen toiminnoista on tehty opinnäytetöitä eri oppilaitoksiin. Tutkimuksia ja opinnäytetöitä on tämän sivun liitteinä ja linkkeinä.

isopitkäpakki520.jpg

Kysely nuorisotila Krissen kävijöille 14.5.-21.6.2018

Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi suorittaa kyselyn lappeenrantalaisille nuorille koskien IsoKristiinassa sijaitsevaa nuorisotila Krisseä.

Nuoret halutaan mukaan heti kehitystyön alussa. Toimintaa pyritään suunnittelemaan nuorten sekä tilan ohjaajien välisen yhteistyön kautta mahdollisimman hyvin paikallisten nuorten tarpeisiin sopivaksi. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa tilan kävijöitä ja heidän ajatuksiaan tilan toimintaan ja kehittämiseen liittyen. Kysely antaa nuorille mahdollisuuden olla vaikuttamassa nuorisotilan tulevaisuuden suunnittelussa ja omaan vapaa-ajan viettoon liittyvissä asioissa. 

Kysely toteutetaan opiskelijatyönä osana tuotekehityksen erityisammattitutkintoa.

Vastaa kyselyyn tästä tai Nuorisotila Krissessä 14.5.–21.6.2018 välisenä aikana. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kahden hengen elokuvaliput.