Kaamosbanneri.jpg

Mukaan Kaamokseen

Meille nuorisotoimen työntekijöille Kaamospuhallus on ollut aina tuttavallisesti ihan vain Kaamos. Samaa nimeä olemme kuulleet myös monen vapaaehtoisen ja järjestön edustajan suusta. Onhan se myös paljon mukavampi, ja tuttavallisempi tapa lähestyä itselleen läheistä asiaa.

Tänä vuonna haluaisimme, että Kaamosta hallitsisi avoimuus ja yhä useampi pääsisi mukaan toimintaan ja voisi kutsua itseään vaikkapa kaamoslaiseksi. Nimikin voi hyvin muuttua matkan varrella, sillä lempinimet syntyvät usein muiden toimesta. Tarjoammekin siis ihan kaikille mahdollisuuden tulla mukaan tekemään Kaamospuhallusta. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin tältä sivustolta, tai ehdota jotain omaa!

Terveisin, Mikko ja koko nuorisotoimen väki.

julkka.JPG

Kaamospuhallusta on tekemässä suuri joukko vapaaehtoisia ja järjestöjä. Haluamme kiittää seuraavia yrityksiä tapahtuman mahdollistamisesta

Saimaan amk logo.jpg

 

Kaakon_Viestinta_logo_rgb.png

logo_eekoo_web.png

Mikä Kaamospuhallus on?

Kaamospuhallus on alueen suurin maksuton nuortentapahtuma, jonne mahtuu yhteensä 2500 nuorta osallistujaa. Tämän lisäksi tapahtumassa on mukana iso joukko vapaaehtoisia ja järjestöjä. Vuonna 2017 Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17.11.2017.

Kaamospuhalluksen järjestää Lappeenrannan nuorisotoimi Lappeenrannan Urheilutalolla. Urheilutalon eri salit, käytävät ja hallit ovat olleet täynnä erilaisia toimintapisteitä, esittelypisteitä ja musiikkiesityksiä. Tapahtumassa on joka vuosi ollut paikalla juontaja, paikallisia bändejä ja isompi esiintyjä.

Yhteystiedot

Tuottaja

Mikko Holm
nettinuorisotyöntekijä
Pohjolankatu 23., 2.krs
53100 Lpr

puh. 0403549786
whatsapp: 0403549786
mikko.holm@lappeenranta.fi
IG: mikkoholm

 

Sosiaalinen media

FB-f-Logo__blue_100.png Kaamospuhallus

Instagram_Icon_100px.pngNuortenlpr

 

Blogi

https://kaamospuhallus.blogspot.fi/


 

 

MV-oikeesti-nuorten-asialla-leima-NETTI.jpg

Miten pääsen mukaan ja mitä voin tarjota ohjelmaan?

Toimintaan pääset helposti mukaan, laita vain viestiä sivulta löytyviin yhteystietoihin, jossa kerrot ideastasi. Voiit olla toki yhteydessä myös muilla keinoin..

Voit lähestyä meitä useammilla eri ideoilla. Tilana urheilutalo on melko suuri ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia eri ideoiden toteuttamiseen. Itselleni tulee mieleen basaarimainen tila, jossa voi löytää vaikka mitä mielenkiintoista eri kulmien takaa ja ne voivat muuttaa tapahtuman aikana myös muotoaan.

Esitän itsekin kysymyksen tässä ja mietin, että voisimmeko kenties järjestää Kaamospuhalluksen sisälle myös oman pienen klubin, jossa voisi olla esimerkiksi teatteria, standupia, musiikkia, open mic, runoutta jne.? Tai jos olet kiinnostunut esittelemään omia taitojasi jossain lajissa tai olet mukana seurassa tai yhteisössä, joka haluaisi myös tuoda omaa toimintaansa esiin, niin ilmoita siitäkin meille.

Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17.11.2017, klo 18-23. Ohjelmaehdotukset voivat osua tuolle aikavälille ja niiden pituus voi hyvin vaihdella.

graffiti.jpg

Ajankohtaista

Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17.11.2017