Palvelut
Valitse taso

Nuorisotilat auki normaalisti

Aukiolot ja lisätiedot nuorisotilojen omilla sivuilla. Muista käsihygienia ja turvavälit.

Nuorisotoimen yhteystiedot ja somet

Nuorisotoimen henkilöstön yhteyskanavat ja palvelut löytyvät kootusti tästä.

Nuorisotoimella on useita nuorisotiloja ympäri kaupunkia. Nuorisotiloissa toimintakausi alkaa elo-syyskuussa ja kestää aina toukokuun loppuun. Nuorisotilat ovat avoinna iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Tarkemmat aukioloajat löydät jokaisen tilan kohdalta yksilöidysti.

Nuorisotiloilla työskentelee nuoriso-ohjaajia, jotka suunnittelevat toiminnan yhdessä nuorten kanssa. Käy tutustumassa ja kehittämässä mieleistäsi tekemistä.

Nuorisotiloilla voi viettää aikaa kavereiden kanssa pelailemalla biljardia, pingistä, konsolipelejä tai lautapelejä. Tiloilla on myös wifi. Nuori voi osallistua myös moniin ohjattuihin toimintoihin ja kerhoihin.

Nuorisotiloilla on erilaisia harrastustiloja. Monarilla on bändikämppiä ja kädentaitoja varten omia tiloja tarvittavine varusteineen. Lauritsalatalolla toimii mopopaja elo-lokakuussa ja maalis-toukokuussa. Sammontorin nuorisotilalta löytyy 13 pelitietokonetta, jotka ovat käytettävissä tilojen aukioloaikoina.

Tilatoiminta

Nuorisotoimen järjestämä tilatoiminta on tarkoitettu kaikille nuorille. Nuorisotilat ovat nuorten kohtaamispaikkoja, joissa he voivat turvallisessa ympäristössä viettää vapaa-aikaansa ja tavata ikätovereitaan.

Toiminta nuorisotaloilla on monipuolista ja jokaiselle löytyy varmasti jotain mielekästä tekemistä. Toimintamuotoja ovat mm. erilaiset kerhot, kurssit, tapahtumat, retket ja leirit. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorisotyöntekijöiden, nuorten sekä muiden tilojen käyttäjien kanssa. Tilatoiminta perustuu nuorisotoiminnassa tärkeiksi koetuille arvoille: päihteettömyys, turvallisuus, yhdenvertaisuus ja terveet elämäntavat.