Valitse taso

Nuorisotoimella on useita nuorisotiloja ympäri kaupunkia. Nuorisotiloissa toimintakausi alkaa elo-syyskuussa ja kestää aina toukokuun loppuun. Nuorisotilat ovat avoinna iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Tarkemmat aukioloajat löydät jokaisen tilan kohdalta yksilöidysti.

Nuorisotiloilla työskentelee nuoriso-ohjaajia, jotka suunnittelevat toiminnan yhdessä nuorten kanssa. Käy  tutustumassa ja kehittämässä mieleistäsi tekemistä.

Nuorisotiloilla voi viettää aikaa kavereiden kanssa pelailemalla biljardia, pingistä, konsolipelejä tai lautapelejä. Tiloilla on myös wifi. Nuori voi osallistua myös moniin ohjattuihin toimintoihin ja kerhoihin.

Nuorisotiloilla on erilaisia harrastustiloja. Monarilla ja  Lauritsalassa on bändikämppiä, ja kädentaitoja varten on omia tiloja tarvittavine varusteineen. Tilat ovat monipuolisesti muunneltavissa erilaiseen toimintaan soveltuvaksi.

Talotoiminta

Nuorisotoimen järjestämä talotoiminta on tarkoitettu kaikille nuorille. Nuorisotalot ovat nuorten kohtaamispaikkoja, joissa he voivat turvallisessa ympäristössä viettää vapaa-aikaansa ja tavata ikätovereitaan.

Toiminta nuorisotaloilla on monipuolista ja jokaiselle löytyy varmasti jotain mielekästä tekemistä. Toimintamuotoja ovat mm. erilaiset kerhot, kurssit, tapahtumat, retket ja leirit. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorisotyöntekijöiden, nuorten sekä muiden tilojen käyttäjien kanssa. Talotoiminta perustuu nuorisotoiminnassa tärkeiksi koetuille arvoille: päihteettömyys, turvallisuus, suvaitsevaisuus,  tasa-arvo ja terveet elämäntavat. 

oikeaalakulma2.jpg

MV-oikeesti-nuorten-asialla-leima-NETTI.jpg