Etusivu PalvelutNuorten palvelutEtsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö - kenenkään ei tarvitse selviytyä yksin

Etsivä nuorisotyö on vapaaehtoista ja tarkoitettu kaikille nuorille, jotka kaipaavat elämässään tukea. Tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Yhteistyössä etsivän nuorisotyön kanssa nuorella on mahdollisuus kerryttää tietoja ja taitoja sekä sellaista sosiaalista pääomaa, joilla suunnataan kohti aikuisuutta. Jokainen tarvitsee jonkun, jolla on aikaa kuunnella ja tukea.

 

Etsivä nuorisotyö - onnistutaan yhdessä

Me neuvomme, jos tulevaisuuden suunnitelmasi ovat epäselvät, olet vailla toimeentuloa, työtä tai opiskelupaikkaa, olet yksinäinen tai muuten vaan on suunta hakusessa. Tehdään yhdessä tavoitteita, jotka vievät kohti sinun haaveitasi, niin isoja kuin pieniäkin. Pääasia, ettet jää jumittamaan ja turhautumaan. Etsimme yhdessä ratkaisut, joilla pääset lähemmäs tavoitteitasi askel kerrallaan.

Yksin sinun ei todellakaan tarvitse kohtaamiasi ongelmia tai haasteita pyöritellä. Pääasia, ettet jää jumittamaan ja turhautumaan. Etsimme yhdessä ratkaisut, joilla pääset lähemmäs tavoitteitasi askel kerrallaan. Sparrataan ja löydetään yhdessä ne asiat, jotka sinua eniten motivoivat ja innostavat.

Hoidamme yhdessä myös hakemushässäkät, paperiviidakot ja raha-asioiden järjestelyt. Autamme kaikissa käytännön asioiden hoitamisessa byrokratian sokkeloissa ihan tulemalla mukaan virastoihin ja toimistoihin. Sinun ei tarvitse yksin pähkiä, että miten kaikki nyt oikein menikään ja mitä dokumentteja pitää mukana kantaa.

Kyseessä on sinun oma elämäsi, joten tehdään siitä sellainen, että sinulla on siinä hyvä olla – elää, opiskella ja tehdä töitä.

Ohjaamo Lappeenranta

Etsivä nuorisotyö on osa Ohjaamo Lappeenrannan toimintaa. Lisätietoa ohjaamosta tästä linkistä.

Henkilökunta

Minna Jäkkilä

Minna Jäkkilä

etsivä nuorisotyöntekijä

Puhelin

040 680 5109

Discord

Etsivä nuorisotyöntekijä Minna#2827

 

Pertti Haiko

Pertti Haiko

etsivä nuorisotyöntekijä

Luumäki, Lappeenranta

Puhelin

040 173 2783

 

Anni Tahvanainen.jpg

Anni Tahvanainen

etsivä nuorisotyöntekijä

Puhelin

040 680 5694 

 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi