Etusivu PalvelutKulttuuri ja liikuntaSisäliikuntatilatKahilanniemen kunto- ja terveysliikuntasali sekä telinevoimistelusali
Valitse taso

Kahilanniemen kunto- ja terveysliikuntasali sekä telinevoimistelusali

Kahilanniementie 6, 53130 Lappeenranta

Varaukset:

Juho Ojala
puh. 040 6738930 

urheilutalo@lappeenranta.fi 

Kahilanniemen telinevoimistelusali

Kunnossapito: 
Tommi Nakari 
puh. 040 355 8410

sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)lappeenranta.fi

 

 

Koronaohjeistukset Lappeenrannan kaupungin liikuntatiloissa 30.12.2021 alkaen

Valtioneuvosto on hyväksynyt asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että 30.12.2021 alkaen koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

Lappeenrannan kaupunki on asettanut liikuntatiloihin henkilömäärärajoituksia vähentämällä asiakaspaikkoja tilakohtaisesti. Kahilanniemen terveysliikuntasalissa tilakohtainen rajoitus on 15 hlö.

Emme toistaiseksi tarkasta koronapasseja tiloissamme, mutta korostamme terveysturvallisuutta.

 

Terveysturvallisuus

Koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi liikuntatiloissa suositellaan vahvasti käyttämään maskia muualla kuin itse urheilusuorituksessa. 

Maskisuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Kaupungin liikuntatiloissa ei ole jaossa maskeja, joten kävijöiden tulee ottaa oma maski mukaan.

Lisäksi ohjeistamme pitämään turvavälit, huolehtimaan käsihygieniasta ja välttämään tarpeetonta liikkumista sisätiloissa esim. harrastuksiin tuomisten osalta.

Telinevoimistelusali avoinna varattujen vuorojen mukaisesti.

Terveysliikuntasalin vapaat harjoitteluvuorot kevätkaudella 2022:

ma klo 13-15
ti klo 12-14
pe klo 8-10

Lunasta älykortti Kahilanniemen vapaaharjoitteluvuoroille uimahallien kassoilta. Kortti oikeuttaa käyttämään salia vapaaharjoitteluvuoroilla 29.4.2022 asti. Hinta 21€ + älykortin hinta 6€.