Valitse taso
Kinkku liikkuu -kuva

KINKKU LIIKKUU

Hyvän mielen liikuntakampanja 12.11.–9.12.2018

Perinteikkään kampanjan tavoite on kannustaa kuntalaisia säännölliseen liikuntaan. Kaikki liike on tärkeää ja siksi kampanjassa kirjataan liikkumiskertoja – ei määrää tai aikaa. Liikuntakampanjaan voivat osallistua kaikki, joko yhdessä tai yksin.

OSALLISTU!

Voit osallistua joko yhdessä tai yksin. Tänä vuonna kampanjassa on tarjolla kaksi eri sarjaa: yleinen ja perhe. Jokainen perheenjäsen osallistua halutessaan omalla suorituskortilla. Sarjan voi valita itse.

1. Nouda uimahallien lippukassalta ja Joutsenohallista tai Sammonlahden palloiluhallilta henkilökohtainen suorituskortti, johon merkitään liikuntasuoritukset.

Kortin voi ladata ja tulostaa myös tältä sivulta kohdasta Osallistumismateriaalit.

2. Liiku ja merkitse suorituksen korttiin rastilla tai käyttämällä lajilyhenteitä

3. Laske liikuntakertojen määrä kampanjan ajalta yhteen ja merkitse yhteismäärä korttiin.

4. Palauta suorituskortti 10.12. mennessä uimahallien, Joutsenohallin tai Sammonlahden palloiluhallin aulassa olevaan palautuslaatikkoon.

PALKINNOT

Liikuntakampanjan suorituskorttien palauttaneiden kesken arvotaan useita liikunnallisia tuotepalkintoja sekä tietenkin JOULUKINKKU.

PERHE -sarjan palkinnot

HopLop-seikkailupuistolahjakortti, BoulderSaimaan kiipeilylahjakortti, perhelippu Catzin kotiotteluun, perhelippu SaiPan kotiotteluun, perhelippu NST:n kotiotteluun, 3x perheuintilippu

YLEINEN -sarjan palkinnot

2 kpl Treenixin hyvinvointilahjakortti, 10x uinti- ja kuntosalikortti,
5x uinti- ja kuntosalikortti, sisäänpääsy Catzin kotiotteluun kahdelle hengelle, sisäänpääsy SaiPan kotiotteluun kahdelle hengelle, 5 kpl PoNoVon kannattajajäsenkortteja.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tieto julkaistaan lisäksi tällä Kinkku liikkuu -sivulla!

Kinkku liikkuu -kampanjakuva

Yhteistyössä:

SaiPa-logo

Catz-logo

     NST.png

PoNoVo.jpg