Palvelut
Valitse taso

Tervetuloa seikkailemaan Hemmo Hirven, Lili Pupun, Kerttu Ketun, Saima Norpan ja Sisu Suden kanssa ja suorittamaan seikkailudiplomi!

 

Seikkailudiplomi on alle kouluikäisten liikunnallinen ja iloisesti kuvitettu tehtävämateriaali, jota voivat käyttää niin perheet kuin varhaiskasvattajatkin.

Seikkailudiplomi on riemukas tapa tutustua liikuntaan monipuolisesti. Liikunnallista tekemistä on luvassa ympäri vuoden. Seikkailkaa syksyllä metsässä, laskekaa talvella mäkeä ja rakentakaa lumesta, tutkikaa luontoa keväisellä lintu- ja ötökkäretkellä sekä nauttikaa kesällä rantaleikeistä. Pallotelkaa, taituroikaa, temppuilkaa sekä rentoutukaa. Seikkailudiplomin parissa pääsette tutustumaan uusiin lajeihin. Iloa seikkailudiplomin suorittamiseen! 

pikkueläinpoppoo.jpg

Materiaaleja on kaksi: 5-6-vuotiaille taitotassuille ja alle 5-vuotiaille pikkutassuille. Voitte tulostaa valmiit materiaalit ja aloittaa seikkailukorttien tekemisen heti. Seikkailukortteja on neljä: yksi jokaiselle vuodenajalle. Jokaisessa seikkailukortissa on noin kymmenen tehtävää. 

Seikkailudiplomin paikalliset eli villikortti -tehtävät  on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä lappeenrantalaisten urheiluseurojen, liikunta-alan toimijoiden sekä kaupungin kanssa.  Villikortti on keskeinen osa diplomia, sillä se yhdistää paikalliset liikunta-alan toimijat ja diplomin suorittajat. Mikä tahansa kunta voi kerätä oman villikortti -osion ja liittää sen Seikkailudiplomiin.

Voitte tulostaa valmiit materiaalit ja aloittaa seikkailukorttien tekemisen heti: 

PIKKUTASSUT Seikkailudiplomi

TAITOTASSUT Seikkailudiplomi

jälkitarrat NORPPA

jälkitarrat KETTU

jälkitarrat JÄNIS

jälkitarrat HIRVI

jälkitarrat SUSI

 

Diplomipohjat valmiille Pikkutassuille ja Taitotassuille:

 

DIPLOMI Pikkutassulle

 

DIPLOMI Taitotassulle