Valitse taso

Pääkirjaston musiikkiosasto

Musiikkiosasto tarjoaa lainattavaksi laajan kokoelman musiikkia, nuotteja, kirjoja, videoita ym. Voit lainata musiikkia monessa eri muodossa: äänilevyt (CD, SACD, LP), musiikkiaiheiset kuvatallenteet (DVD, Blu-ray, VHS), nuotit, partituurit, soitonoppaat ja lehdet löytyvät musiikkiosastolta. Meillä on tarjota asiakkaille myös kasvava kokoelma lainasoittimia: tällä hetkellä kotilainaan on saatavilla ukulele ja kantele.

Huom! Lastenmusiikki löytyy lastenosastolta.

Kirjastossa on myös paljon musiikkiaiheisia tapahtumia vuoden mittaan. Näistä saa tarkemmat tiedot seuraamalla ilmoitteluamme.

Rockway.fi-musiikkikoulu

Nyt pääset opiskelemaan soittoa ja laulua Rockway.fi-musiikkikouluun. Tarvitset vain Heili-kirjastokortin. Opettajina toimivat suomalaiset huippumuusikot, ja kaikki kurssit ovat suomenkielisiä. Ohjeita palvelun käyttöön.

Tarjolla on kitara-, piano- ja laulukursseja, joita voit lainata käyttöösi kahden viikon ajaksi. Video-oppitunnit ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella normaalin nettiselaimen kautta. Lainaathan vain yhden kurssin kerrallaan.

Heili-kirjastojen Rockway.fi-palvelu löytyy osoitteesta kirjastot.rockway.fi/heili. Palveluun kirjaudutaan Heili-kirjastokortin tunnuksella. Palvelun käyttö on maksutonta eikä kurssien varaamisestakaan peritä varausmaksua.

Rockwayn kursseista Heili-kimpan käyttöön on nyt valittu 21 eri kurssia. Kaikista kursseista on käytettävissä yksi käyttöoikeus eli kurssi voi olla lainassa yhdellä asiakkaalla kerrallaan.

Naxos-musiikkikirjasto

Musiikkia voit kuunnella verkossa kirjaston tarjoamana palveluna Naxos-musiikkikirjastossa kirjastokortilla kirjautumalla.

Naxos Music Libraryssa on laaja valikoima lähinnä klassista musiikkia, myös jonkin verran jazzia, bluesia ja maailmanmusiikkia.

Naxos Video Library tarjoaa puolestaan sekä klassisen että populaarimusiikin esityksiä videoina (oopperaa, balettia, konsertteja).

Naxos Music Library Jazz on jazzmusiikin verkkokuuntelupalvelu, jossa on tuhansia levyjä ja satoja eri levymerkkejä (mm. Blue Note, Elektra, Atlantic, Fantasy). Palvelusta voi hakea eri aikakausien jazzmusiikkia kappaleen, esittäjän tai säveltäjän mukaan.

Naxos Music Library World on  maailmanmusiikin verkkokuuntelupalvelu, joka tarjoaa musiikkia yli 150 maasta. 

Naxos Music Library, Naxos Video Library ja Naxos Music Library Jazz sekä Naxos Music Library World–palveluihin pääsee kirjautumaan Heili-kirjastokortilla. Kirjoita Heili kirjastokorttisi tunnus ”Enter Passcode” (NML) tai ”library card no." (NVL) kohtaan ja paina "Login".

Naxos Music Library on mahdollinen myös mobiililaitteissa.

uusi musiikkiosasto.jpg

 

Tietopalvelu
Musiikkiosaston tietopalvelu auttaa kaikissa musiikkiaiheissa kysymyksissä.
- Miltä CD-levyltä löytyisi tango Satumaa ?
- Tarvitsisin jotakin musiikkia vanhusten virkistyspäivään.
- Haluaisin oppia harmonikan soittoa, mistä löytyy oppaita?

Aina kannattaa kysyä. Jos aineistoa ei löydy meiltä, voimme tilata sen kaukopalvelun kautta jostakin toisesta kirjastosta.