Valitse taso

LASTEN JA NUORTEN TAPAHTUMAT KIRJASTOISSA

Tutustu alta kirjastojen tapahtumiin.

Koronavirusepidemian vuoksi useimpiin tapahtumiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumislinkin löydät tapahtuman kohdalta. Myös käymällä kirjastossa tai soittamalla numeroon  05 616 2338 voi ilmoittautua. 

Aikuisten tapahtumat löydät niiden omalta sivulta, johon pääset tästä klikkaamalla!

Linkki Etelä-Karjalan tapahtumakalenteriin!

Pelikellari on peruttu loppusyksyn 2020 osalta.

 

MARRASKUU

To 19.11. klo 18.00 Nukketeatteri Sytkyt: Lasten 7 veljestä -nukketeatteriesitys Metkat-lastenkulttuuriviikolla!
Nukketeatteri Sytkyjen nukkenäyttelijä Juha Laukkanen lähtee lasten kanssa retkelle Aleksis Kiven luokse.
Kivi kertoo elämästään ja 7 veljeksen tarinan. Tutustumme mm. Veljesten kirjaimien opiskeluun ja seikkailuun metsässä...
Idea ja näyttelijä: Juha Laukkanen. Visualisointi: Pirjo Kivimäki.
Aleksis Kiven romaani 7 veljestä täyttää 150 vuotta vuonna 2020. Esitys sopii parhaiten yli 3-vuotiaille ja kestää noin 30 min. Esityspaikka on pääkirjaston Tarinasali.  Jotta katsominen olisi turvallista, otamme varaukset ennakkoon Tapahtumakoneen kautta. Saliin mahtuu max 30 katsojaa.

La 21.11. Nukketeatteriesitys Sammakon joulu, Teatteri Karelus, kesto on noin 35min. Emma Jussila-Scherman kertoo
tarinan metsän eläimistä, sammakosta, siilistä, hirvestä ja etanasta, joiden jouluvalmistelut ovat vähän kesken. Sammakko ei halua tehdä yhteistyötä muiden kanssa, eikä tottele siilin varoituksia.
Esitykset pääkirjaston Tarinasalissa, varaukset Tapahtumakoneen kautta Esitys 1 klo 10.00 ja Esitys 2 klo 10.45. Otamme mukaan 30 katsojaa. Lisätietoja ja varaus myös puh. 05 616 2338 lasten- ja nuortenosasto.

la 28.11. klo  12-14 Joulukorttipaja kevytgrafiikalla lapsille pääkirjaston Tarinasalissa. Ohjaus graafikko Tarja Heilimo ja amk-opiskelija Pirjo Pirinen. Max 15 lasta, vanhempi voi tulla mukaan. Suositusikä 5-12 v. Aikuiselle suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ilmoittautuminen Tapahtumakoneessa tai lasten- ja nuortenosastolla.