Kaukokohteita 

275 km poljettavan hyviä pyöräreittejä!

 taipalsaari_pyörätie_kj(11)_700 (1).jpg

Joutseno (20 km)

Monipuolinen Rauhan matkailualue tarjoaa upean Saimaan ympäristön ja Pohjoismaiden- suurimman kylpylähotellin Holiday Club Saimaan. Kävijöille on tarjolla aktiviteetteja kuten veneilyä, kalastusta, kelluntaa, riippu-lentämistä, maastopyöräilyä, ratsastusta, mönkijäajelua. Erinomainen 20 km mittainen pyöräilyreitti vie ensin Joutsenon keskustaan ja sieltä edelleen Rauhan alueelle.

Rauhan alue (36 km)

Sijaitsee aivan Imatran kupeessa Saimaan rannalla. Ainutlaatuinen sairaala- alue toimii nykyään Holiday Club Saimaa – kylpylähotellina.

Imatra (38 km)

Imatra sijaitsee Lappeenrannasta 38 km itään. Nähtävyyksistä mainittakoon Imatran Koski ja Valtion hotelli.

Vainikkala (27 km)

Lappeenrannalla on naapurivaltio Venäjän kanssa yhteistä rajaa yhteensä 37 km. Vainikkalan raja-asemalta lähtee ja sinne saapuu sekä henkilöliikenne että tavaraliikennettä. Vainikkala on merkittävä rajanylityspaikka. Matkaa Lappeenrannasta idyllisten maalaismaisemien Vainikkalaan kertyy 27 km.

Taipalsaari (15 km)

Taipalsaari on Saimaan rannoille rakentunut kunta. Lappeenrannasta johtava tie on yksi maamme kauneimpia pyöräreittejä, jossa osalla 15 km matkaa on mahdollista nauttia molemminpuolisista Saimaa näkymistä. Puolet kunnan pinta-alasta on sinistä Saimaata ja toinen puoli muodostuu noin 700 saaresta. Rantaviivaa kunnalla on peräti 1 008 kilometriä.

Luumäki (38 km)

Luumäki sijaitsee Lappeenrannasta 38 km kohti Helsinkiä. Pienikin poikkeaminen laaturaitilta sivummalle Valtatie 6:lta kannattaa. Monet nähtävyydet ovat aivan lähellä kuten Taavetin linnoitus, Salpalinjan linnoitteet, P.E. Svinhufvudin kotimuseo.