Lipunmyynti ja lataus

 

Uuden matkakortin hankinta

Voit hankkia uuden matkakortin Waltti-verkkokaupasta, asiakaspalvelupiste Winkistä kaupungintalolta, Joutsenon kirjaston palvelupisteeltä tai Kampuskauppa Aalefista yliopistolta. Waltti-matkakorttipohja maksaa viisi euroa ja matkakorttikotelo maksaa euron. Korttimaksu veloitetaan vain kerran, minkä jälkeen voit ladata tuotteita matkakortillesi viiden vuoden ajan.

Jos matkakortti vikaantuu käyttäjästä riippumattomasta syystä, kortti tulee uusia palvelupisteessä. Tällöin erillistä korttimaksua ei peritä. Jos matkakortti rikkoontuu käyttäjästä johtuen, uudesta korttipohjasta peritään korttimaksu.

Waltti-verkkokauppa

Waltti-verkkokaupassa voit ladata olemassa olevaa matkakorttiasi. voit myös tilata uuden matkakortin itsellesi tai samassa taloudessa asuvalle alle 17-vuotiaalle lapsellesi. Waltti verkkokauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi/fi/

Jos olet opiskelija, sinun tulee käydä päivittämässä opiskelijastatus palvelupisteessä, kun hankit uuden kortin ja aina lukuvuoden alussa. Opiskelijastatus on voimassa opinto-oikeutesi mukaan joko vuoden tai puoli vuotta. Jos unohdat päivittää opiskelijastatuksen palvelupisteellä, sinulta veloitetaan arvo- ja kausilipuista aikuisen hinta.

Asiakaspalvelukeskus Winkki

- Willimiehenkatu 1, kaupungintalo ala-aula
- Myy ja lataa kaikkia käytössä olevia lipputuotteita
- Aukioloajat: ma-pe klo 8.30 - 16.30
 

Joutsenon kirjasto, Waltti-palvelupiste 

- Keskuskatu 2, 54100 Joutseno
- Myy ja lataa kaikkia käytössä olevia lipputuotteita
- Aukioloajat: ma-to klo 10-19, pe klo 10-15
  

Kampuskauppa Aalef

- Yliopistonkatu 34 (yliopiston pääaula)
- Myy ja lataa kaikkia käytössä olevia lipputuotteita
- Aukioloajat: ma-pe 8.00 - 15.00.
  
  

Lisälataukset

- nettipalvelu https://kauppa.waltti.fi/

Waltti-kaupassa tehty lisälataus siirtyy Waltti-kortille vasta, kun kortti on aktivoitu bussissa tai palvelupisteessä.
Tuotteet ovat ladattavissa matkakortille keskimäärin 2 tunnin kuluttua oman liikennöintialueen joukkoliikenteen bussissa.
Netissä ladattu lipputuote pitää aktivoida matkakortille 14 päivän sisällä linja-autossa tai kahden kuukauden sisällä palvelupisteessä. Aktivointi tapahtuu, kun korttia näytetään ajoneuvolaitteessa tai palvelupisteessä.


- Asiakaspalvelukeskus Winkki kaupungintalolla
- Joutsenon kirjasto, Waltti palvelupiste
- Kampuskauppa Aalef Skinnarilassa
- Waltti-liikenteen busseissa (2 euron latausmaksu)
- R-kioskit: Suonionkadun, Standertskjöldinkadun ja Karjalantien R-kioskit. R-kioskit perivät 3,8 prosentin latauspalkkion laskettuna lipun hinnasta.