Valitse taso

Tietoa Lappeenrannan kaupungin Facebook-sivulla 11.-16.6.2021 ja 21.-24.6. järjestettävistä kilpailuista


Kilpailu on tyyliltään arvonta, joka järjestetään Lappeenrannan kaupungin Facebook-sivulla.

Osallistujien tulee osallistuakseen kommentoida kaupungin Facebook-sivulla julkaistua kilpailujulkaisua vastaten siinä pyydettyyn kysymykseen. Osallistujien ei tarvitse jättää yhteystietoja kilpailua varten. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on Facebook-käyttäjätunnus.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Kilpailun määräaikaan mennessä kommentin jättäneiden kesken järjestetään arvonta. Lappeenrannan kaupunki pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook-sivullaan kilpailujulkaisussa ja oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Voittaja voi noutaa palkintonsa asiakaspalvelukeskus Winkistä. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Lappeenrannan kaupunki ei muodosta kilpailuun osallistuvista kommenteista erillistä, Facebookin ulkopuolista rekisteriä tai kerää niitä muutoinkaan talteen. Osallistujien kommentteja käytetään vain arvontaa varten.

Osallistuneiden käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin. Tiedoista ei muodosteta rekisteriä eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

Kilpailujulkaisu vastauksineen jää esille Lappeenrannan kaupungin Facebook-sivun aikajanalle. Osallistuja voi itse halutessaan poistaa oman kilpailukommenttinsa.