Tietoa Meidän Lappeenranta -asukaslehden kyselystä ja sen yhteydessä järjestettävästä arvonnasta tammi-helmikuussa

Meidän Lappeenranta -asukaslehden ohessa järjestetään kysely, johon voi osallistua paperilomakkeella tai sähköisesti verkossa. Kyselyn yhteydessä järjestetään arvonta, johon osallistuakseen tulee antaa yhteystiedot (nimi, puh.nro/sähköpostiosoite). Kyselyyn ja arvontaan  voi osallistua 14.2.2020 mennessä.

Järjestäjänä toimii Lappeenrannan kaupunki.

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa yhteystietonsa jättävä henkilö. 

Järjestäjä käsittelee osallistujien ilmoittamia yhteystietoja vain arvonnan  toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Yhteystietoja käytetään vain arvontaa varten. Niitä ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Järjestäjä ei muodosta kilpailuun osallistuneiden tiedoista rekisteriä. Osallistuneiden ilmoittamat yhteystiedot (niin sähköiset kuin paperilomakkeella toimitetut) poistetaan sen jälkeen, kun voittaja on noutanut palkintonsa ja arvontaprosessi on sitä myöten saatu päätökseensä.

Arvontaan määräaikaan menneiden kesken arvotaan 2 lippua Lappeenrannan kaupunginteatterin kevään esityksiin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja voi noutaa palkintonsa asiakaspalvelukeskus Winkistä. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Winkki