Etusivu Asiointi ja yhteystiedotAsian vireillepano

Asian vireillepano

Asian voi saattaa vireille myös sähköisesti. Alla olevalla lomakkeella voit saattaa asiasi vireille ilmoittamalla asian lisäksi nimesi ja osoitteesi. Asia ei vaadi sähköistä allekirjoitusta tullakseen vireille, mutta tarvittaessa Sinua voidaan pyytää täydentämään asiakirjaa allekirjoituksella ja tarvittavilla liitteillä.

Lomakepankistamme löytyy myös lukuisa määrä verkkolomakkeita, jotka ovat joko täytettävissä ja tulostettavissa verkossa tai vain tulostettavissa. Pääsääntöisesti näiden lomakkeiden lähettäminen tapahtuu kuitenkin vielä postitse. Ennen kuin lähdet laittamaan asiaasi vireille alla olevalla aloitelomakkeella, kannattaa tarkistaa löytyykö lomakepankista asiaan liittyvää omaa lomaketta. Asiakohtaisella lomakkeella asiointi on aina helpompaa, koska niistä löytyy tarvittavat tiedot ja ohjeistus.

Kuntalain 23 §:n mukaan kunnan asukkaalla on myös oikeus tehdä kunnalle aloitteita kunnan toimintaa koskevissa asioissa. Kuntalaisaloitteen voit tehdä Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelussa.

Kaupungin kirjaamo vastaanottaa sähköisen lomakkeesi, kirjaa sen asianhallintajärjestelmään ja lähettää Sinulle sähköpostitse niin halutessasi asian asianumeron. Asian etenemistä voi tiedustella kirjaamosta, (05) 616 2010, asianumeron avulla. Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla.

Yleistä palautetta tai kysymyksiä kaupungin toiminnasta voit antaa Palautepalvelun kautta.

Aloitelomake

Nimesi
   
Katuosoite
   
Postiosoite
   
Puhelin
   
Sähköposti
   
Aloitteen asia
   
 

Tyhjennä