Palvelut
Valitse taso

Uuden edessä

2.5.2016

Hiihtokausi 2015–2016 on jopa ”kesälomaa” myöten valmis. Kokonaisuutena kauteen olen tyytyväinen vaikka ilman vastoinkäymisiä ei selvitty tälläkään kertaa. Harjoituskaudella pienet jalkavaivat pakottivat soveltamaan harjoitusohjelmaa ja juoksulenkit olivat pitkään pois ohjelmasta, mutta kaikesta huolimatta kilpailukauden kynnyksellä myös juoksutesteissä kirjattiin ennätyksiä uusiin lukemiin. Finlandia-hiihdon 4. sija ja lukuisat onnistumiset pienemmissä kilpailuissa takaavat sen, että luottamus valmentajaan ja ennen kaikkea itseeni on yhä tallella. Epäonnistumiset talven ensimmäisissä SM-hiihdoissa ja sairastuminen kauden parhaassa kuntopiikissä juuri ennen toisia SM-hiihtoja takaavat myös sen, että nälkää jäi tulevia vuosia varten.

Niina Virtanen hiihto_264x352.jpg    Niina Virtanen kasvokuva_264x353.jpg

Koulun kanssa edetään jännittäviä aikoja. Kandidaatintutkintoni on yhtä tenttiä vaille valmis ja diplomi-insinöörin paperitkin häämöttävät jo 1,5 vuoden päässä. Lisäksi olen lähdössä ensi syksynä opiskelijavaihtoon hakemaan kansainvälistymistä tutkintooni. Ennen sitä, toukokuu tuo tullessaan uuden harjoituskauden sekä kesätyöt Joutsenon Metsä Fibren tehtaalla. Tulevalla harjoituskaudella on myös uutta edessä, kun tarkoituksena olisi kokeilla kilpailemista maantiepyöräilyssä. Teknisessä osaamisessa on vielä valtavasti opittavaa mutta pidemmillä matkoilla kuntotekijät ovat myös isossa roolissa, joten koen olevani valmis ja uskon siitä olevan hyötyä myös tulevana talvena. 


Lappeenrannan pr-lähettilään kausi on tullut päätökseen. Kauteen on mahtunut hauskoja kuvauksia, tapahtumia ja saanut tutustua paljon uusiin ihmisiin. Olen nauttinut pr-lähettilään kaudesta ja haluan kiittää Lappeenrannan kaupunkia tästä mahdollisuudesta.

Niina Virtanen pyöräilee.jpg

Oikein iloista ja urheilun täyteistä kesää!

-Niina

Niina Virtanen