Ajankohtaista
11.10.2016 11:40

Yhdessä Yrittäen kokeilua kohden

Yhdessä Yrittäen hankkeessa valmistellaan tulevaa kokeiluosiota. Ensi vuoden puolella on tarkoitus käynnistää kokeilu, jossa työllistetään 30 työtöntä työnhakijaa. Aiemmin syksyllä aloitettua palvelukartoitusta täydennetään vielä. Varsinaiset palvelukartoituskyselyt ovat jo päättyneet, mutta työtä jatketaan mm. markkinointikampanjan avulla sekä järjestämällä tiedotustilaisuuksia sidosryhmille kokeilun toteutuksesta.

Tietopyyntö kokeilussa toteutettavasta työllistettävien valmennuksesta on julkaistu tarjoupalvelun.fi sivustolla. Tietopyynnön perusteella hanke tulee tekemään valmennuksen kilpailutuksen vuoden lopulla. Vastauksia tietopyyntöön toivotaan mahdollisimman paljon, jotta saadaan tehokas valmennuskokonaisuus kokeilun ajaksi.

Myös kokeilussa testattavan tilausjärjestelmän rakentaminen on saatu alkuun. Tarkoituksena on, että työntilaajat tekevät kaikki työtilaukset järjestelmän kautta ja hanke saa järjestelmästä tarvittavia tietoja. Järjestelmän on tarkoitus yhdistää työ ja potentiaaliset työntekijät automaattisesti. TE-palveluiden kanssa on sovittu alustavasti menetelmistä, joilla löydetään työtehtäviin sopivia ja motivoituneita työllistettäviä.


Reipasta syksyä!


Lisätietoja:
Projektipäällikkö Julia Lindqvist,
puh. 040 704 9557
julia.lindqvist@lappeenranta.fi