Etusivu PalvelutVappukonsertissa huippulaulajapariskunta Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw
Ajankohtaista
27.4.2017 9:00

Vappukonsertissa huippulaulajapariskunta Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw

Lappeenrannan kaupunginorkesterin Vappukonsertissa maanantaina 1.5.2017 klo 14 Lappeenranta-salissa soi upea kattaus säveliä Etelä-Amerikasta Euroopan halki Suomeen, oopperasta operettiin ja musikaaliin.

Lappeenrannan kaupunginorkesteria ja Rakuunasoittokuntaa johtaa kapellimestari Vytautas Lukočius ja solisteina laulaa häikäisevä aviopari sopraano Marjukka Tepponen ja baritoni Kevin Greenlaw. Marjukka Tepponen voitti Lappeenrannan valtakunnalliset laulukilpailut 2010. Konsertin säveltäjäniminä ovat Revueltas, Rossini, Lehár, Strauss, Gershwin, Ponchielli, Sonninen ja Gounod sekä teoksien keväisen vappuisina avainsanoina Sevillan parturi, operetit Lepakko ja Iloinen leski, Csárdás, Vait on huulet, Vilja –laulu, Misérables-musikaali, Porgy ja Bess –ooppera, Pessi ja Illusia sekä Sensemayá.

TepponenMarjukka297ja250.jpg
Sopraano Marjukka Tepponen aloitti musiikkiopintonsa viisivuotiaana pianonsoitolla. Hän on opiskellut laulua Kuopion konservatoriossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä Hilde Zadekin johdolla Wienissä ja Marjut Hannulan johdolla Sibelius-Akatemiassa. Hän on menestynyt useissa valtakunnallisissa laulukilpailuissa ja konsertoinut lukuisten suomalaisten orkestereiden solistina. Tepponen debytoi menestyksekkäästi Itävallan Grazin oopperassa Puccinin La Bohémen Miminä kaudella 2010–2011. Tampereen Oopperassa häntä on kuultu Mozartin Taikahuilun Paminan roolissa keväällä 2011 ja Figaron häiden Susannana keväällä 2014. Hänen puolisonsa on amerikkalaisbaritoni Kevin Greenlaw.

GreenlawKevin297ja250.jpg
Baritoni Kevin Greenlaw aloitti musiikkiopintonsa kotikaupungissaan St. Charlesissa Missourissa. Hän jatkoi lauluopintojaan New Yorkissa Eastman School of Music:ssa. Hän suoritti maisterin tutkinnon Royal Conservatoire of Scotland:ssa Glasgowssa. Greenlaw jatkoi kouluttautumista Opéra National de Paris Young Artist Program:ssa, missä hän lauloi useita rooleja, kuten Morales (Carmen), Juan (Don Quichotte), Kuligin (Katya Kabanova).

Pariisin jälkeen Kevin Greenlaw liittyi Dortmundin Oopperan ensembleen, jossa hän debytoi suurissa baritonirooleissa, kuten Don Giovanni, Marcello (La Boheme), Jevgeni Onegin, Il Conte (Le Nozze di Figaro). Greenlawn keskeisimmäksi repertoaariksi ovat muodostuneet mm. Kreivi Figaron häistä, Orestes Iphigénie en Tauridesta, Pelléas (Pelléas et Mélisande), jonka hän on tehnyt mm. Glyndebournessa, Opéra National de Lorrainessa, Opéra de Rennes:ssä ja coveroinut Metropolitan Operassa New Yorkissa. Greenlawn muita rooleja ovat mm. Danilo (Die lustige Witwe), Figaro (Il barbiere di Siviglia), Escamillio (Carmen). Suomessa Greenlaw debytoi vuonna 2013 Turun Figaron Häissä Kreivin roolissa, keväällä 2015 Sibeliuksen Kullervo Sinfonian nimiroolissa ja keväällä 2016 Don Giovannin nimiroolissa Jyväskylän Oopperassa. Greenlaw oli kiinnitettynä International Gilbert and Sullivan Festivalille syksyllä 2015, jossa hän lauloi mm. Captain Corcoranin ja Giuseppen roolit opereteissa H.M.S Pinafore ja Gondoliers. Nykyisiä rooleja on mm. Mozartin Figaron Häiden Kreivi Opera St. Gallenissa Sveitsissä.

Lisätietoja:
Milko Vesalainen, intendentti

 

Vappukonsertti
Maanantai 1.5.2017 Lappeenranta-sali klo 14
Yhteistyössä Rakuunasoittokunnan kanssa
Johtaa Vytautas Lukočius
Solisteina Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw

Vapunpäivän kulpilivissa tunnelmissa!

Liput 27 € (sis.palvelumaksun)

S-Etuk_netti.jpg
S-Etukortilla 3 euron alennus
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!

Ennakkomyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki
Villimiehenkatu 1 (kaupungintalo)
Avoinna ma-ke ja pe klo 8-16, to klo 8-17
puh. 05 616 2220

Lappeenrannan kaupunginteatterista voi ostaa lippuja myös kaupunginorkesterin konsertteihin.

Teatterin lipunmyynti
Kaivokatu 5 (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs)
Avoinna ti–pe klo 12–16 sekä esityspäivinä klo 12–esityksen alkuun
puh. 05 616 2290


Lippu.fi_nro_musta.jpg

Liput myyntipisteistä, verkkokaupasta, puhelinpalvelusta sekä R-Kioskeilta Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti. R-Kioskeilla varaus tapahtumanumerolla 115044 ja lunastus varausnumerolla.

Myyntipisteet Lappeenrannassa:
K-Citymarket, Toikansuontie 4
Kehruuhuone, Kristiinankatu 20 (Linnoitus)