Etusivu PalvelutTeatteriklubin yllätyksillä höystettyä kevätjuhlaa vietetään 23.5.
Ajankohtaista
18.5.2017 13:45

Teatteriklubin yllätyksillä höystettyä kevätjuhlaa vietetään 23.5.

Teatterin avajaiset_valokuvaaja Jari Lifländer_383x215.jpgLappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu teatterista kiinnostuneet kevään viimeiselle Teatteriklubille. Kaikille avoin ja maksuton klubi kokoontuu tiistaina 23.5. klo 17.30 teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). Keskustelutilaisuus päättyy noin klo 19.

Teatteriklubilla vietetään kevätjuhlaa ja juhlistetaan alkavaa kesää. Luvassa on ohjelmallista illanviettoa kiinnostavien vieraiden ja uusien ihmisten kanssa. Kevään päättäjäisvieraita hemmotellaan myös yllättävillä esityksillä! Teatteriklubia isännöi tuttuun tapaan teatterinjohtaja Timo Sokura.

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kerran kuussa tiistaina tai keskiviikkona järjestettävä Teatteriklubi jatkaa taas syksyllä, ensimmäinen klubi-ilta järjestetään tiistaina 29.8.2017. Syksyn muiden klubitapaamisten ajankohdat näet teatterin syysesitteestä. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.


Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Kuva: Teatterin lämpiö_kuva Jari Lifländer