Etusivu PalvelutPursiseuralle 2000 euron tunnustus
Ajankohtaista
9.5.2018 10:45

Pursiseuralle 2000 euron tunnustus

Lappeenrannan kaupunki muisti keskiviikkona aamupäivällä Lappeenrannan Pursiseura ry:tä stipendillä, joka myönnettiin tunnustuksena esimerkillisestä asukaslähtöisestä kehittämisestä. Pursiseura on ylläpitänyt kahtena edellisenä talvena omatoimisesti ja aktiivisesti Lappeenrannan Kaupunginlahden kävely- ja luistelureittejä sekä ilahduttanut kaupunkilaisia ja turisteja jäälle tuomallaan napakelkalla.

Pursiseuran palkitsemistilaisuus 9.5.2018_kuva Marika Heinilä_402x300.jpgLappeenrannan kaupungin kehitysjohtaja Markku Heinonen iloitsee kaupunkilaisten positiivisesta asenteesta talkootyötä kohtaan.

- Olen innolla ja ihaillen seurannut asukkaiden ja erityisesti Pursiseuran sitoutumista ja tekemisen meininkiä satamassa. Pääosin Pursiseuran ansiosta Kaupunginlahdella kiemurtelevat ulkoilureitit on pidetty kunnossa ja näin elävöitetty sataman aluetta talvisaikaan. Luistellessani Kaupunginlahdella oli ilo huomata, että talvisista harrastuksista nauttivat matkailijat ja opiskelijat aina Kolumbiaa, Boliviaa ja Brittein saaria myöten.

- Saimme kaupunkiin uusia hienoja tapahtumiakin, jotka toivottavasti jäävät elämään osaksi Lappeenrannan tapahtumatarjontaa, Heinonen kiittelee.

Lappeenrannan kaupunki tarjosi Pursiseuran edustajille kakkukahvit keskiviikkona 9. toukokuuta kaupungintalolla. Tilaisuudessa kaupunginjohtaja Kimmo Jarva luovutti seuralle 2000 euron arvoisen stipendin kiitoksena kaupungin ja asukkaiden puolesta.

KUVATEKSTI: Pursiseuran aktiiviset talkoomiehet Jorma Haapasalo (kuvassa oikealla) ja Matti Himmi (toinen oikealta) kävivät ottamassa vastaan seuralle myönnetyn 2000 euron stipendin kaupungintalolla. Stipendin luovutti kaupunginjohtaja Kimmo Jarva, kuvassa myös kehitysjohtaja Markku Heinonen. (kuva Marika Heinilä)


Lisätietoja:

Markku Heinonen, kehitysjohtaja
etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi / 040 581 1998

Marika Heinilä, hankekoordinaattori
etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi / 040 621 4084