Etusivu PalvelutMuutama esittelypaikka vapaana Miun Lappeenranta -tapahtumaan
Ajankohtaista
12.7.2017 8:51

Muutama esittelypaikka vapaana Miun Lappeenranta -tapahtumaan

Mahdollisuuksien tori 2016 netkuva _ kuvaaja Marika Heinilä.jpg

Elokuun 20. päivänä Lappeenrannan Satamatorilla järjestettävä Miun Lappeenranta-tapahtuma kokoaa yhteen paikalliset toimijat harrastus-, yhdistys- ja kansalaisvaikuttamisen kentältä. Miun Lappeenranta toteutetaan yhdessä Mahdollisuuksien Torin kanssa ja on osa kaupungin vetämää Elinvoimaa ja osallisuutta -hanketta (Myö tehään porukalla), joka mahdollistaa erilaista asukaslähtöistä toimintaa Lappeenrannassa.

Näytteilleasettajaksi on heinäkuun alkuun mennessä ilmoittautunut jo yli neljäkymmentä paikallista toimijaa. Tapahtumassa on esillä myös yhdistystoiminnasta ulkopuolella olevia kansalaisvaikuttamisen muotoja yksittäisten aktiivien toimesta.

- Muutamia pöytäpaikkoja on vielä vapaana, mikäli joku vielä innostuu tulemaan esittelemään vaikka oman harrastusryhmän toimintaa. Tapahtumassa on mahdollista vetää esimerkiksi avoimia joogahetkiä tai esitellä vapaaehtoistyön mahdollisuuksia, kertoo hankekoordinaattori Marika Heinilä Lappeenrannan kaupungilta.

Miun Lappenranta ja Mahdollisuuksien Tori -tapahtumat toteutetaan vapaaehtoisten aktiivisten asukkaiden voimin. Tapahtuma mahdollistetaan Euroopan sosiaalirahaston, Kehitysyhteistyön kattojärjestö Kepan sekä pääyhteistyökumppaniksi lähteneen Etelä-Karjalan Osuuskaupan tuella.

Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua heinäkuun 14. päivään mennessä marika.heinila@lappeenranta.fi tai 14. heinäkuuta jälkeen annetahvanainen@hotmail.com

Kuvateksti: Tänä vuonna Mahdollisuuksien Tori saa kaverikseen Miun Lappeenranta -tapahtuman. Kuva vuodelta 2016.

Lisätietoja:
hankekoordinaattori Marika Heinilä, Lappeenrannan kaupunki, puh. 040 621 4084 tai
marika.heinila@lappeenranta.fi