Etusivu PalvelutKansanedustajien kuulumisia asukastilaisuudessa ma 22.5.2017
Ajankohtaista
17.5.2017 12:26

Kansanedustajien kuulumisia asukastilaisuudessa ma 22.5.2017

Asukkaiden Lappeenranta -toiminta järjestää jälleen hyvää palautetta saaneen demokratian hengessä pidettävän asukastilaisuuden ”Kansanedustajien kuulumiset”.

Tilaisuus pidetään Lappeenrannan Linnoituksessa, Kehruuhuoneella, Kristiinankatu 20, maanantaina 22.5.2017 klo 18 alkaen. Kahvitarjoilua on varattu 60 ensimmäiselle.

- Haluamme tuoda asukkaille lähemmäksi ja tutummaksi valtakunnan tason eduskuntatyötä. Meillä Lappeenrannassa on hieno tilanne, kun meillä on kaikkiaan neljä lappeenrantalaista kansanedustajaa ajamassa valtakunnan tasolla Lappeenrannan ja koko Etelä-Karjalan asioita eteenpäin, toteaa Pia Haakana, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö.

Eduskunta.jpg Tilaisuudessa mukana ovat kaikki neljä lappeenrantalaista kansanedustajaa Anneli Kiljunen (SDP) Ari Torniainen (Keskusta), Jani Mäkelä, (Perussuomalaiset) ja Jukka Kopra (Kokoomus).

- Kansanedustajamme kertovat meille mitä ovat viime aikoina tehneet eduskunnassa ja mitkä ovat heidän mielestään suurimmat haasteet lähitulevaisuudessa? Ja aivan varmasti jossain vaiheessa keskustelua tulevat esiin aiheet maakunta -uudistus ja ennen kaikkea Sote -uudistus ja paljon puhuttanut valinnanvapaus, toteaa Kalevi Ikonen, kaupungin lähiötoimikunnan puheenjohtaja, tilaisuuden sisällöstä. - Ja toki aikaa varataan vuorovaikutteiselle keskustelulle, lupaa asukastilaisuuden puheenjohtajana toimiva Ikonen.

Lisätietoja:
Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki
puh 040 5474 940 / pia.haakana@lappeenranta.fi