Etusivu PalvelutKaasu- ja sähköautoilun esittelyä ja neuvontaa Lappeenrannan satamatorilla perjantaina 21.7.2017 klo 14–18 välisenä aikana
Ajankohtaista
13.7.2017 8:00

Kaasu- ja sähköautoilun esittelyä ja neuvontaa Lappeenrannan satamatorilla perjantaina 21.7.2017 klo 14–18 välisenä aikana

Esittelyssä oleva täyssähköauto_kuva Minttu Valjakka net.jpgLappeenrannan seudun ympäristötoimi esittelee kaasu- ja sähköautoilua Lappeenrannan satamatorilla perjantaina 21.7.2017 klo 14–18 välisenä aikana.

Paikalle voi tulla tutustumaan bio- ja maakaasukäyttöiseen kaasuautoon ja täyssähköautoon. Tapahtumassa saa tietoa kaasu- ja sähköautoilusta, voi kysyä kysymyksiä sekä tutustua esillä oleviin autoihin ja niiden toimintaan.

Esittelyn tarkoituksena on lisätä alueen asukkaiden tietoisuutta vaihtoehtoisista ja vähäpäästöisemmistä autoilun vaihtoehdoista ja purkaa ennakkoluuloja niitä kohtaan.

Lappeenrannan kaupunki haluaa myös itse toimia esimerkkinä alueen asukkaille ja yrityksille vähentämällä liikkumisen päästöjä. Kohti Hiilineutraalia Lappeenrantaa EAKR-hankkeessa Lappeenrannan ajoneuvokannalle laaditaan hiilineutraaliussuunnitelma, ja jo vuoden 2017 aikana hankitaan 15–25 vähäpäästöistä ajoneuvoa. Kaupunki haluaa kannustaa myös asukkaitaan vähäpäästöiseen autoiluun.

Tapahtumassa järjestetään pienimuotoinen kilpailu, jossa ensimmäiset 40 oikein vastannutta palkitaan led-taskulampulla. Kilpailun aiheena on vähäpäästöinen autoilu.

Kuvateksti: Esittelyssä oleva täyssähköauto. Kuva Minttu Valjakka.

Lisätietoja:
ympäristötarkastajaharjoittelija Minttu Valjakka, puh. 040 7596 692,
minttu.valjakka@lappeenranta.fi