Etusivu PalvelutEksote tiedottaa: Eksoten ravitsemusterapiapalvelun saatavuus on parantunut ja kurssitarjonta monipuolistunut
Ajankohtaista
14.5.2018 10:00

Eksote tiedottaa: Eksoten ravitsemusterapiapalvelun saatavuus on parantunut ja kurssitarjonta monipuolistunut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) on viimeisen vuoden aikana lisännyt ravitsemusterapiaresursseja ja palvelun saatavuus on parantunut. Ravitsemusterapeutin vastaanotolle pääseminen on helpottunut ja kurssitarjonta monipuolistunut.

Kotitalous- ja ravitsemusneuvonta -yksikön nimi muuttuu ravitsemusterapiaksi 14.5.2018 alkaen. Yksikössä työskentelee kuusi ravitsemusterapeuttia ja yksi ruoka- ja ravitsemuskouluttaja. Ravitsemusneuvonta Eksotessa painottuu sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä terveyden edistämiseen. Tarjolla on esimerkiksi kaikille avoimia ravitsemusterapeutin hyvinvointitietoiskuja.

Ravitsemusterapian yksikkö on ainutlaatuinen verrattuna muihin vastaaviin yksiköihin Suomessa. Yksikössä tarjotaan ravitsemusterapian lisäksi käytännön ravitsemusohjausta, jolle oma opetuskeittiö antaa hyvät mahdollisuudet. Monet ruokakursseista ovat kaikille avoimia ja saatavilla on myös yksilöllistä käytännön ruoanvalmistusohjausta.

Lisätietoja:
Hanna Turunen, palvelupäällikkö, Eksote, 040 545 7990, hanna.m.turunen@eksote.fi
Suvi Paju, ruoka- ja ravitsemuskouluttaja, Eksote, 040 015 7556, suvi.paju@eksote.fi
Nina Laaksonen, ravitsemusterapeutti, Eksote, 040 651 3907, nina.laaksonen@eksote.fi