Etusivu PalvelutEksote tiedottaa: Eksoten avoin yleisöluentosarja: Tekonivelleikkaus 17.1.
Ajankohtaista
11.1.2018 13:00

Eksote tiedottaa: Eksoten avoin yleisöluentosarja: Tekonivelleikkaus 17.1.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) Eksote järjestää kevään 2018 aikana yleisölle avoimen luentosarjan Kehruuhuoneella Lappeenrannassa. Ensimmäinen luento pidetään keskiviikkona 17.1. Aiheena on tekonivelleikkaus. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen.

Luentosarjan ensimmäisen ilta pidetään keskiviikkona 17.1. kello 18 alkaen Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20, Lappeenranta). Teemana on tekonivelleikkaus. Kenelle leikkaus sopii? Milloin se on ajankohtainen? Mitkä ovat tekonivelleikkauksen hyödyt ja riskit?

Luennoitsijana on ortopedi ja operatiivisen toiminnan päällikkö, ylilääkäri Juha Kasurinen Etelä-Karjalan keskussairaalasta. Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä.

Luentosarjassa kuullaan joka kuukausi yhtenä iltana asiantuntijaa valitusta aiheesta. Helmikuun illassa käsitellään aivoverenkiertohäiriöitä ja niiden ennaltaehkäisemistä tiistaina 13.2. kello 18 alkaen Kehruuhuoneella.Lisätietoja: Saara Raudasoja, viestintäjohtaja, p. 040 146 3293