Valitse taso

Lappeenranta-sali

Salin koko 910 m2
istumapaikkoja 621

lprsali.jpg

Lappeenrannan kaupungintalossa sijaitseva kaunis Lappeenranta-sali on suosittu kongressien ja konserttien pitopaikka. Kaupungintalolla on myös runsaasti pienempiä kokoustiloja, aula- ja näyttelytilaa sekä ravintola.

Viereisen Lappeenrannan kaupunginteatterin salit täydentävät kaupungintalon kongressi- ja kokoustilojen tarjontaa. Lappeenrannan uusi kaupunginteatteri sijaitsee Kauppakeskus IsoKristiinan (Kaivokatu 5) ylimmässä eli kolmannessa kerroksessa kansitasolta laskettuna. Teatterin, ravintoloiden ja kauppojen välittömässä yhteydessä ja saman katon alla sijaitsee Original Sokos hotel Lappee.

Teatteri vuokraa uusia tilojaan erilaisiin tilaisuuksiin teatteritoiminnan ohessa. Uuden teatteritalon 440-paikkainen suuri näyttämösali ja 150-paikkainen pieni näyttämö tarjoavat upeat puitteet erilaisten tapahtumien, kokousten ja konferenssien järjestämiseen. Käytettävissä on myös kaupunginteatterin viihtyisä yleisölämpiö pienten ja suurten juhlatilaisuuksien järjestämiseen.
Tilojen vuokraamisesta vastaa toiminnanjohtaja Maarit Welin, maarit.welin@lappeenranta.fi .

Yhdessä tilat muodostavat monipuolisen kongressikeskuksen.

Kokouspaikkana

Keskeisen sijainti ja runsaat aputilat tekevät Lappeenranta-salista loistavan paikan kongresseille ja seminaareille. EU-kokouspaikkojen vaatimukset täyttävä Philipsin 15 kielen langaton tulkkausjärjestelmä ja muutoinkin ajantasainen tekniikka helpottavat kansainvälistenkin seminaarien onnistumista. 

Ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services Oy , joka järjestää esim. kahvi- tai cocktailtilaisuuksia kaupungintalolla jopa 900 henkilölle sekä ravintola Willhelmiinassa lounaan tai päivällisen 200 henkilölle.

Konserttisalina

Lappeenranta-sali on Lappeenrannan suurin konserttisali. Salissa järjestetään vuosittain kymmeniä sekä klassisen että kevyen musiikin konsertteja. Lappeenrannan kaupunginorkesteri pitää salissa toistakymmentä konserttia vuosittain. Joka kolmas vuosi salissa järjestetään Lappeenrannan valtakunnalliset yksinlaulukilpailut.

Myös teatteri ja stand up ovat löytäneet tiensä Lappeenranta-saliin.

Kevät on Lappeenranta-salissa tanssiesitysten aikaa, kun nuoret näyttävät osaamistaan kevätnäytöksissä. 

 

Hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kaupungintalo sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustassa, hotellien välittömässä läheisyydessä. Lappeenrantaan on erinomaiset kulkuyhteydet niin autolla, junalla kuin lentäen.

 

Tekniikka

Lappeenranta-salin tekniikka on uudistettu vuonna 2015, ja se vastaa nykypäivän monipuolisiin tarpeisiin.

  • L-Acoustics äänentoistojärjestelmä
  • Esitysvalaistusjärjestelmä
  • FullHD-projisointi ja kuvan ohjaus
  • 15 kielen langaton tulkkausjärjestelmä (vastaanottimia 100 kpl)
  • Kiinteät ja langattomat verkkoyhteydet  
  • Induktiosilmukka heikkokuuloisille 
  • Tanssimatto  (musta tai harmaa)
  • Lavarakenteet ja kuorokorokkeet
  • Moottorinostimet, trussirakenteet ja lavaverhot

Tarkemmat tiedot tekniikasta löydät liitteistä.