Etusivu PalvelutTapahtumatLappeenranta-salin ohjelmisto
Valitse taso

Lappeenranta-salin ohjelmisto

Tutustu Lappeenranta-salin tulevaan ohjelmistoon! Sali sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, Villimiehenkatu 1. Salissa on 621 istumapaikkaa. Tutustu paikkakarttaan!

Lippuja tapahtumiin myydään joko verkossa (TicketmasterLippu.fi, Menolippu, Tiketti ) ja/tai kaupungintalolla sijaitsevassa asiakaspalvelukeskus Winkissä riippuen kustakin tapahtumajärjestäjästä.   

   

 

14.12. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

Joulun lähestyessä

Johtaa: Tuomas Pirilä
Solisti: Jenni Lättilä, sopraano

Wolfgang Amadeus Mozart: Don Giovanni alkusoitto 
Wolfgang Amadeus Mozart: Kreivittären aariat 
Ludvig van Beethoven: Ah! Perfido op. 65 konserttiaaria sopraanolle 
Pierre Rebeyrol: Sinfonia D 
Suomalaisia joululauluja

To 14.12.
Klo 19.00
Liput 25 € / 22 € 
S-Etukortilla 3 euron alennus
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!
Kausikorttikonsertti
Liput myynnissä: Asiakaspalvelukeskus Winkki ja Lippu.fi

 

 

19.12. CLUB FOR FIVE
ClubForFive-1920x1080-lappeenranta.jpg

Jouluna 2017

Kansainvälisesti arvostetun Club For Fiven joulukonsertti on tärkeä osa monen suomalaisen jouluperinteitä ja vuosittain yhtyeen joulukonsertin käy katsomassa noin 15 000 ihmistä. Jouluna 2017 -kiertue starttaa päivitetyllä ohjelmistolla, joka rakentuu rakastetuimpien joululaulujemme ympärille. Mukana on sopivassa suhteessa sekä klassikkokappaleita että uusia sovituksia.

"On ihana päästä jälleen kiertämään Suomea joululaulujen kanssa. Vuosien varrella olemme huomanneet, että joulukonsertit tarjoavat tunteiden vuoristorataa niin meille kuin yleisöllekin. Konserteissa vuoroin itketään, nauretaan ja herkistytään hartaan tunnelman äärelle. Ohjelmisto painottuu perinteisiin ja tunnettuihin joululauluihin, mutta seassa on myös tonttutykitystä ja yllätyksiä. Emme malta odottaa, että pääsemme taas tien päälle", kommentoi jo yhdennelletoista Joulukiertueelleen lähtevä Club For Five.

Club For Five on Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

 

Ti 19.12.
Klo 19.00
Liput alk. 45,50 € / 39,50 €
Liput myynnissä: Livenation

 

 

27.1. ELÄKÖÖN OLLIN ELÄMÄ
puhallinorkesteripyorre.jpg

Olavi Spännärin muistokonsertti

Ratsuväen Perinnesoittokunta, Puhallinorkesteri Pyörre ja Lappeenranta Big Band esittävät Olavi Spännärin muistokonsertti Eläköön Ollin elämä.

Johtaa: Antti Hirvikallio ja Ismo Varis

Solistit: Sonja LummeMikko Mäkinen (UMO), Mikko Pettinen (UMO), Esa Niiva (RAKSK) ja Tomi Salesvuo (EFA)

Konsertin tuotto käytetään nuorten puhallinmusiikkiharrastuksen tukemiseen.

La 27.1.
Klo 15.00
Liput 20 € / 18 €
Liput myynnissä: asiakaspalvelukeskus Winkki ja lippu.fi

 

 

1.3. GÖSTA IN MEMORIAM
gostainmemoriam.jpg

Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings

Gösta Sundqvistin syntymästä tuli elokuussa 2017 täyteen 60 vuotta, ja artistin kunniakasta uraa muistellaan vuonna 2018 konserteissa ja tapahtumissa ympäri Suomea. Gösta in Memoriam -kiertueella Leavings-Orkesteri soittaa Leevi and the Leavings rakastetuimpia kappaleita vaihtuvien solistien tulkitsemina.

Gösta In Memoriam -konserteissa lavalla nousevat Leevi and the Leavings -yhtyeessä vaikuttaneet Risto Paananen (basso ja taustalaulu), Juha Karastie (mandoliini, kitara ja taustalaulu) ja Niklas Nylund (rummut). Kaikissa talven ja kevään kiertueen konserteissa kuullaan vierailevina solisteina Jarkko Martikaista, Siiri Nordinia ja Jouni Hynystä. Koskettimia kiertueella soittaa Gösta Sundqvistin säveltämiä ja sanoittamia kappaleita Aarne Tenkasen yhtyeessä esittänyt Janne Teuronen.

To 1.3.
Klo 19.00
Liput 40,50 €
Liput myynnissä: lippu.fi

 

16.3. APULANTA
apis-sali2018-insta-01.jpg

Älä usko lauluihin -konserttisalikiertue 2018

Maamme suurimpiin rockyhtyeisiin kuuluva Apulanta tekee historiansa toisen konserttisalikiertueen keväällä 2018. Kiertueen nimi Älä usko lauluihin on lainaus Apulannan hiljattain platinaa striimanneen Valot pimeyksien reunoilla -kappaleen sanoituksista. Älä usko lauluihin -kiertue kattaa kaksitoista Suomen parasta konserttisalia. Konsertit pitävät sisällään toinen toistaan upeampia sovituksia Apulannan hittikappaleista vuosien varrelta tähän päivään. Laulaja-kitaristi Toni Wirtanen kommentoi seuraavaa: "Tämä kiertue tulee olemaan eeppinen konserttisalielämys, joka menee ihmistä lähelle - iholle." 

Kiertueella tullaan näkemään bändin jäsenten lisäksi maamme parhaimpiin soittajiin lukeutuvia muusikoita ja ihokarvoja nostattavia visuaalisia elementtejä. Apulanta on niin nuoren kuin vanhemmankin yleisön kestosuosikki. Yhtyeen kappaleet soivat suurella rock-asenteella, mutta taipuvat myös herkkiin akustisiin versioihin.

Pe 16.3.
Klo 19.00
Liput 39,90 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

17.3. MIKKO KUUSTONEN
MikkoKuustonen-Lappeenranta-1920x1080.jpg

Seitsemän iltaa -kiertue 2018

"Haluamme tuoda konserttisaleihin saman läsnäolon, joka toteutuu treenikämppien tai olohuoneiden soittoringissä. Kyse on kommunikaatiosta ja intensiteetistä. Parhaat konserttikokemukset syntyvät puhuttelevuudesta ja yllätyksellisyydestä. On taatusti sekä kuulijoiden että taiteilijoiden etu jos jokainen ilta rakentuu ainutlaatuiseksi. Tämä toteutuu trakentamalla sovitukset ja lavakattaus eläväksi, loppu on kuuntelua ja heittäytymistä", toteaa Mikko Kuustonen.

Seitsemän iltaa-konsertissa kuullaan uutta musiikkia sekä rakastetuimpia hittejä tuorein sovituksin. Uusi yhtye koottiin tänä vuonna julkaistun albumin "Agricolankatu 11" myötä. Sama kokoonpano on mukana myös kevään konserteissa. Seitsemän iltaa -konserttisarja on Mikko Kuustosen ainoa ensi vuoden kiertue.

Sekä artisti että yhtye odottavat rundia ilolla: "Bändissämme on poikkeuksellisen laaja instrumenttivalikoima. Mukana on peruskuvion ohella mm. pedal steel, viulu ja kontrabasso. Tämän myötä tulemme tekemään paljon variaatioita akustisten ja sähköisten sovitusten välillä."

La 17.3.
Klo 19.00
Liput 44 € / 41 €
Liput myynnissä: livenation.fi