Etusivu PalvelutTapahtumatLappeenranta-salin ohjelmisto
Palvelut
Valitse taso

Lappeenranta-salin ohjelmisto

Tutustu Lappeenranta-salin tulevaan ohjelmistoon! Sali sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, Villimiehenkatu 1. Salissa on 621 istumapaikkaa. Tutustu paikkakarttaan!

Lippuja tapahtumiin myydään joko verkossa (TicketmasterLippu.fi, Menolippu, Tiketti ) ja/tai kaupungintalolla sijaitsevassa asiakaspalvelukeskus Winkissä riippuen kustakin tapahtumajärjestäjästä.  
 

   

18.11. TAIDEKOULU ESTRADI
Juliste korjattu, Sata tikkua laudalla, syysjuhla 20171.png
Sata tikkua laudalla

Taidekoulu Estradin syysjuhla juhlistaa sata vuotista Suomea. Sata tikkua laudalla yhdistää suomalaisen kansanperinteen leikkejä, satuja, tarinoita ja musiikkia tähän päivään. Lavalla nähdään Taidekoulu Estradin lasten ja nuorten sirkustaituruutta, teatteri-ilottelua ja mukaansatempaavaa musiikkia.

La 18.11.
Klo 14.00 ja 17.00
Liput alk. 11 €
Liput myynnissä: Lippuagentti
 

 

22.11. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

Flamencon tahdissa

Johtaa: Vytautas Lukočius
Solisti: Marina de Flamenco, flamencotanssija

Ohjelmassa Joplinin, Villa-Lobosin, Enescun ja Piazzollan musiikkia.

Ke 22.11.
Klo 19.00
Liput 26 €/ 20 €
S-Etukortilla 3 euron alennus
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!
Kausikorttikonsertti
Liput myynnissä: Asiakaspalvelukeskus Winkki ja Lippu.fi

 

 

24.11. RAKUUNASOITTAKUNTA
rakuunatviihteella.jpg

Rakuunat viihteellä

Pentti & Heini Hietanen sekä tyttäret Iina ja Roosa esittävät Rakuunasoittokunnan säestyksellä kansainvälisiä ja kotimaisia hittejä sekä kuolemattomia klasikkosäveliä.

Johtaa: Riku Huhtasalo ja Aino Koskela
Solistit: Pentti Hietanen ja perhe

Pe 24.11.
Klo 19.00
Liput 20 €
Liput myynnissä: Asiakaspalvelukeskus Winkki

 

 

26.11. LAURITSALAN VISA JA PIANOKOULU LEENA MIIKKULAINEN
Merihelmi-juliste (2).jpg

Merihelmiä

Merihelmiä pianolle on säveltänyt Leena Miikkulainen ja Eeva Sarmanto-Neuvonen. Teos muodostuu 17:sta sävellyksestä, joita esittää pianokoulun oppilaat musiikkiopiston jousikvartetin säestämänä, sekä Lauritsalan Visan 160 tanssijan koreografiasta. Tapahtumassa on lisäksi Lappeenrannan kuvataidekoulun oppilaiden maalauksia ja Heli Pukin Suomi100 -aiheisia taidekuvia.

Su 26.11.
Klo 12.00
Käsiohjelma 10 €

 

 

1.12. TI-TI NALLE
titi_lippup_222x222.jpg

Joulupukki hirsimetsässä

Suuren suosion saavuttaneet Riitta ja Ti-Ti Nalle perheineen lähtee tulevana talvena kattavalle joulukonserttikiertueelle. Ympäri Suomen kiertävä kokoperheen musiikkiesitys vie tällä kertaa seikkailulle talviseen Hirsimetsään.

– Mukana on aito laulava joulupukki! Esityksessä lapset pääsevät auttamaan Hirsimetsään eksynyttä joulupukkia, paljastaa Riitta tulevan joulukiertueen yksityiskohdista.

Pe 1.12.
Klo 18:00
Liput 25 €
Liput myynnissä: Lippu.fi

 


2.12. AUTIOTALOSSA
Autiotalo, ulkona.jpg

Musikaali 80-luvun rock-ilmiöistä

Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat , Mamba ja Eve ´Suomen Liverpoolista´. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen meihiin, jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

La 2.12.
Klo 19.00
Liput 42 € / 38 € / 28€
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

3.12. RAJATON JOULU 2017
rajaton_promo_2017.jpg

Rajaton on nimensä mukainen kokoonpano sekä musiikillisen taustansa että ohjelmistonsa puolesta. Kuusijäseninen a cappella-lauluyhtye on esiintynyt ympäri maailmaa niin konserttisaleissa, jazzfestivaaleilla kuin kirkoissakin ja laulanut kaikkea hengellisestä musiikista jazziin ja poppiin. On vaikea kuvitella yleisöä, jolle Rajaton ei voisi laulaa, tai musiikkityyliä, jota se ei voisi tehdä omakseen.

 20-vuotisjuhlavuottaan viettävään yhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Virpi Moskari (sopraano), Soila Sariola (altto), Hannu Lepola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Jäsenten musiikilliset taustat vaihtelevat klassisesta musiikista kansanmusiikkiin, iskelmään ja rockiin. Vaikutteiden laaja kirjo luo pohjan Rajattoman soinnin monimuotoisuudelle. Laaja skaala ei kuitenkaan ole itseisarvo, sillä musiikillinen sisältö on yhtyeelle aina tärkeämpää kuin muoto. Aivan omanlaisensa yhtye Rajaton onkin ennen kaikkea omien laulujensa ansiosta.

Su 3.12.
Klo 19:00
Liput 42 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

7.12. ISMO LEIKOLA
ismoleikola.jpg

No niin!

Ismo Leikolan oivallusten höyryjuna saapuu jälleen Suomeen marraskuussa. Uudessa showssa kuullaan miehen uusimmat Amerikan elossa muhineet ja marinoituneet ajatukset. Juttujen lisäksi luvassa kasa biisejä, joten kiertueella mukana myös Ismon hovibändinä toimivat Muusikot. Tule, näe, koe ja naurakin asioille joita luultavasti kukaan ei ole miettinyt, saati sanonut ääneen - ennen kuin nyt.

To 7.12.
Klo 19:00
Liput 29,50 € / 26,50 €
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

 

14.12. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI
Lpr kaupunginorkesteri 2017_500.jpg

Joulun lähestyessä

Johtaa: Tuomas Pirilä
Solisti: Jenni Lättilä, sopraano

Wolfgang Amadeus Mozart: Don Giovanni alkusoitto 
Wolfgang Amadeus Mozart: Kreivittären aariat 
Ludvig van Beethoven: Ah! Perfido op. 65 konserttiaaria sopraanolle 
Pierre Rebeyrol: Sinfonia D 
Suomalaisia joululauluja

To 14.12.
Klo 19.00
Liput 25 € / 22 € 
S-Etukortilla 3 euron alennus
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!
Kausikorttikonsertti
Liput myynnissä: Asiakaspalvelukeskus Winkki ja Lippu.fi

 

 

19.12. CLUB FOR FIVE
ClubForFive-1920x1080-lappeenranta.jpg

Jouluna 2017

Kansainvälisesti arvostetun Club For Fiven joulukonsertti on tärkeä osa monen suomalaisen jouluperinteitä ja vuosittain yhtyeen joulukonsertin käy katsomassa noin 15 000 ihmistä. Jouluna 2017 -kiertue starttaa päivitetyllä ohjelmistolla, joka rakentuu rakastetuimpien joululaulujemme ympärille. Mukana on sopivassa suhteessa sekä klassikkokappaleita että uusia sovituksia.

"On ihana päästä jälleen kiertämään Suomea joululaulujen kanssa. Vuosien varrella olemme huomanneet, että joulukonsertit tarjoavat tunteiden vuoristorataa niin meille kuin yleisöllekin. Konserteissa vuoroin itketään, nauretaan ja herkistytään hartaan tunnelman äärelle. Ohjelmisto painottuu perinteisiin ja tunnettuihin joululauluihin, mutta seassa on myös tonttutykitystä ja yllätyksiä. Emme malta odottaa, että pääsemme taas tien päälle", kommentoi jo yhdennelletoista Joulukiertueelleen lähtevä Club For Five.

Club For Five on Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

 

Ti 19.12.
Klo 19.00
Liput alk. 45,50 € / 39,50 €
Liput myynnissä: Livenation

 

16.3. APULANTA
apis-sali2018-insta-01.jpg

Älä usko lauluihin -konserttisalikiertue 2018

Maamme suurimpiin rockyhtyeisiin kuuluva Apulanta tekee historiansa toisen konserttisalikiertueen keväällä 2018. Kiertueen nimi Älä usko lauluihin on lainaus Apulannan hiljattain platinaa striimanneen Valot pimeyksien reunoilla -kappaleen sanoituksista. Älä usko lauluihin -kiertue kattaa kaksitoista Suomen parasta konserttisalia. Konsertit pitävät sisällään toinen toistaan upeampia sovituksia Apulannan hittikappaleista vuosien varrelta tähän päivään. Laulaja-kitaristi Toni Wirtanen kommentoi seuraavaa: "Tämä kiertue tulee olemaan eeppinen konserttisalielämys, joka menee ihmistä lähelle - iholle." 

Kiertueella tullaan näkemään bändin jäsenten lisäksi maamme parhaimpiin soittajiin lukeutuvia muusikoita ja ihokarvoja nostattavia visuaalisia elementtejä. Apulanta on niin nuoren kuin vanhemmankin yleisön kestosuosikki. Yhtyeen kappaleet soivat suurella rock-asenteella, mutta taipuvat myös herkkiin akustisiin versioihin.

Pe 16.3.
Klo 19.00
Liput 39,90 €
Liput myynnissä: Ticketmaster